17.10.2015 HC Giants vs HC Vantaa

Otteluennakko

 

Heinsuon Jäteillä on paljon kalavelkoja itselleen tulevalle viikonlopulle. Suuri halu näyttää, että Keravalla kärsitty tappio oli vain ikävä tapaturma, jonka ei varmasti haluta toistuvan. Keravalla pelatussa ottelussa, päävalmentaja Kari Mäkitalon mukaan oli outoja jäähyjä ja muita sattumuksia. Joista yksi ikävimmistä oli vastustajan tekemä alivoima maali aivan toisen erän loppuun.

 

Tulevana viikonloppuna Hollolaan saadaan vieraita Vantaalta. Kyseisen joukkueen piti pelata alkaneella kaudella Suomi-sarjassa eli porrasta ylempänä, tiukan rahatilanteen takia joukkue teki päätöksen että eivät lähde bussiliigaan ja tekivätkin paluun rautaliigaan hieman Kookoo-65 avustuksella.
HC Vantaan kausi alkanut vähintäänkin kohtuullisesti ja se on saalistanut viidessä ottelussa kahdeksan (8) pistettä joka on vain yksi (1) piste vähemmän kuin HC Giants kuudessa pelissä.

Samanlainen puolustus pelaaminen ja osittainen kurittomuus ei saa toistua HC Vantaata vastaan, siihen ei ole varaa kun vastaan tulee sarjan kärkikastiin ennakoitu joukkue.
Päävalmentaja Kari Mäkitalolla on ollut viikko aikaa ladata joukkue todelliseen iskuun jotta voitto irtoaisi. Sen ei luulisi olevan vaikeata viime pelin katastrofin jälkeen, joka miehen pitää nostaa tasoaan jotta samanlainen peli ei toistu ja sitähän kukaan ei halua.

 

Kyseltiin viikolla kuulumisia muutamalta pelaajalta, millä mielin he lähtevät viikonlopun otteluun

Konkari ja monessa liemessä keitetty ”rännipakki” JP Peltonen: ”Ainakin on varaa parantaa. Tuttu klisee; keskitytään omaan peliin kertoo varmaan olennaisen. Viime viikonloppu meni tuomarin, vastustajan ja vieruskaverin tekemistä ihmetellessä. Eiköhän siitä saatu jo riittävä oppitunti. Lauantaina pelataan ja pidetään hauskaa!”

 

DSC_0641

Tuukka Penttilä

”Rasvaton penkkipena” Tuukka Penttilä: Hyvillä mielin tulevaan otteluun, tarkoitus päästä takaisin voittojentielle. Oma näkemys on että puolustuspeliin täytyy panostaa enemmän, omissa soi liikaa.

 

Kentällä joukkueen liideri ja pistenikkari Tomi Stylman: Hyvillä mielin tietysti! Aina on kiva päästä pelaa, eikä näitä pelejä ainakaan liian usein ole. Viime viikonlopun pelistä jäi paljon hampaan koloon, niin siitä täytyy parantaa jotta pidetään pisteet Hollolassa!

 


Seuraa heitä

Edelleen Tiku, Taku ja Tomi: Kolmikko ei tarvitse selittelyjä, tehot sen kertokoon.
Aku Nevalainen
  3+14=17      Tomi Stylman 6+10=16         Kim Ranta-aho   6+7=13

Tuukka Penttilä
Päässyt ”tanssija Folken” rinnalle seuraamaan miten viivalla tanssitaan, kausi näyttää ottaako Tuke kaiken opin talteen. Tuukka on alkukauden ollut todella hyvä etenkin puolustuspäässä. Tehottomuus vaivannut alkukaudesta mutta viime viikonloppuna näytti että napsut alkaa olla kohdalla. Kauden aikana nähdään varmasti lisää hienoja suorituksia joita onkin jo treeneissä nähty, maaleista puhumattakaan!

Vantaan syömähampaita ovat viidessä ensimmäisessä ottelussa olleet
Jose Sneck (6+6=12), Niko Vähäsarja (1+11=12) ja Jaakko Savolainen (4+7=11).

 

Ottelu alkaa lauantaina klo 15:00
Liput 5€/2€