sopimusuutisia kuvaJäteillä toinen treeniviikko alkaa olla takana ja joukkueen ensimmäinen harjoitusottelu on totta huomenna – perjantaina. Vastassa ennakkoon erittäin luisteluvoimainen Pelicansin A-juniorit. Jättien ensimmäinen mittari tälle kaudelle, missä mennään.

Kesällä olemme pitäneet hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa, mutta joukkueen taustalla on kokoajan tehty töitä. Kesällä siitä saatiin pieni maistiainen kun Marko Jantusen jatkosopimuksen lisäksi julkaistiin Toni Saarisen, Anssi Mertarannan ja Markus Heinosen tulevan kauden sopimukset. Laitetaan tähän vielä Etelä-Suomen sanomien linkki jos joltakin päässyt se menemään ohi: http://www.ess.fi/urheilu/itshockeytime/art2278553

 

Joukkue aloitti viime viikolla harjoitukset Vääksyssä, mutta tämä viikko on menty jo tutussa ja turvallisessa Hollolan hallissa. Joukkueen vahvuudessa on elokuun alusta asti ollut yli 20 kenttäpelaajaa ja nyt julkaistaankin virallisesti ensimmäiset sopimukset tulevalle kaudelle. Mutta älä huoli, elokuun aikana ja vielä syyskuunkin alussa luvassa on lisää pelaajauutisia.

giants

Tulevalla kaudella nähdään paljon tuttujen naamojen lisäksi liuta uusia pelimiehiä Jättien paidassa

Jatkosopimukset jättien kanssa ovat kirjoittaneet maalivahti Anssi Mäki-Rekola, Puolustajat Miikka Sireni, Marko Kiiskinen, Patrik Ruponen, Tuukka Penttilä, Saku Laitinen sekä Samuel Fagerlund. Lisäksi hyökkääjistä viime kaudelta jatkavat Tomi Stylman, Kim Ranta-aho, Lassi Koskinen, Joonas Haapakoski, Juuso Jukkola, Saku Nykänen, Joonatan Juuri sekä Jere Uuttu.

Paljon myös uusia pelaajia on tullut joukkueeseen. Heistä sopimuksen ovat kirjoittaneet viime kaudella Vierumäki Unitedin maalivahti Mika Juvonen. Puolustajat Kaj Lindström, Valtteri Kantola, Tommi Miettinen sekä Janne Heikkilä.

Hyökkäykseen uusina miehinä jätti paidan pukevat päälleen Henri Turunen, Riku Parviainen. Lisäksi ensimmäisellä HC Giants kaudella puolustajana faneja ihastuttanut Herman Pyrhönen on liittynyt joukkueeseen takaisin mutta tosin tällä kertaa hyökkääjän tittelillä.

 

Tämän hetkinen sopimustilanne (11.8.2016)
(Suluissa viime kauden joukkue)

Maalivahdit
Anssi Mäki-Rekola (HC Giants)
Mika Juvonen (Vierumäki United A)

Puolustajat
Miikka Sireni (HC Giants)
Marko Kiiskinen (HC Giants)
Anssi Mertaranta (Naski)
Patrik Ruponen (HC Giants)
Kaj Lindström (Ei pelannut)
Saku Laitinen (Vierumäki United A)
Tuukka Penttilä (HC Giants)
Samuel Fagerlund (HC Giants)
Valtteri Kantola (Pelicans 2000 B)
Tommi Miettinen (Pelicans 2000 B)
Janne Heikkilä (Pelicans 2000 B)

Hyökkääjät
Marko Jantunen (HC Giants)
Toni Saarinen (EHC Lustenau)
Markus Heinonen (Ei pelannut)
Tomi Stylman (HC Giants)
Kim Ranta-aho (Hc Giants)
Henri Turunen (Kiekkohait)
Lassi Koskinen (HC Giants)
Joonas Haapakoski (HC Giants)
Herman Pyrhönen (Vierumäki United A)
Juuso Jukkola (HC Giants)
Joonatan Juuri (HC Giants)
Saku Nykänen (HC Giants)
Jere Uuttu (HC Giants)
Riku Parviainen (Pelicans 2000 B)