Sarjajohdossa kohti kevättä – Kapteeni palaa takaisin tositoimiin

Viikonlopun kaksi ottelua aloittavat kevään viimeisen rypistyksen kohti Playoffeja. Viime kaudella tässä vaiheessa Jätti joukkue taisteli siitä tärkeästä Playoff-paikasta. Tänä vuonna sitä taistelua ei tarvitse käydä, kiitos hyvin menneiden alkukauden pelien.
19 ottelua ja vain kolme tappiota, meno on ollut kuin ruusuilla tanssimista. Ainakin tulosten valossa. Heikkoja pelejäkin on mahtunut mukaan, mutta niitähän jokaiselle joukkueelle tulee pitkässä sarjassa.
Jättien päävalmentaja Kari Mäkitalo sanoikin aikaisemmin, että vahvan joukkueen merkki, kun pystyy huonollakin pelillä voittamaan otteluita – niinhän se on.

  • Vuosi aloitettiin kahdella voitolla ja nyt kahden viikon tauon jälkeen lähdetään taas levänneenä ja nälkäisinä jäljellä oleviin runkosarjan peleihin. Seuraavien viikkojen ja pelien aikana lähdetään tiivistämään sekä tehostamaan peliä ja sen myötä löytämään oikeat viisikot tärkeimpiä koitoksia varten. Luottavaisin mielin kevättä kohti, päävalmentaja Mäkitalo ynnää.

Tulevana viikonloppuna pelataan siis kahdesti. Lauantaina 21.1 esiinnytään vaativalle

Nouseeko ykkösnyrkin kädet tulevana viikonloppuna?

Nouseeko ykkösnyrkin kädet tulevana viikonloppuna?

kotiyleisölle, kun vastassa on Playoff-paikasta taisteleva Ruoveden Ruoska. Ruoska on pelannut myöskin 19 ottelua ja saldona niistä kahdeksan voittoa ja yhdeksän tappiota.

Ruoska tulee ottelussa varmasti päälle kuin yleinen syyttäjä, kukapa ei haluaisi näin kevään korvilla päänahan sarjaa dominoineesta joukkueesta?

Aikaisemmin tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Lokakuussa Ruoska vieraili ensimmäisen kerran Hollolassa, jättäen kolme pistettä isännille lukemin 7-4. Jätit vierailivat marraskuussa Ruovedellä saaden niskaansa kylmää vettä häviten ottelun 5-2. Joten molemmilla joukkueilla on varmasti halua taistella pisteistä tiukasti.

Sunnuntaina Jättilauma matkustaa Ylöjärvelle Uplakersin vieraaksi. Uplakers majailee tällä hetkellä sarjassa kolmantena, kolme pistettä sarjakakkosesta Kooveesta.

Jäteillä ja Uplakersilla on sarjataulukossa eroa huimat kolmetoista pistettä. Sunnuntain ottelusta voidaan odottaa tiukkaa, kotijoukkue saa levätä lauantaina ja tulla sunnuntaina erittäinkin tuoreilla jaloilla hakemaan pisteitä sarjakärjestä.

Uplakers on kohdattu tällä kaudella kahdesti ja kuudesta mahdollisesta pisteestä viisi on jäänyt tai matkannut Hollolaan.

Viikonloppuna pitkästä aikaa jättipaidan pukeva Miikka Sireni on kuntoutunut img_8837loukkaantumisestaan ja puhkuu peli-intoa todenteolla. Mediatiimi sai kiireisen toimitusjohtajan hetkeksi puhelimen päähän.

  • Henkilökohtaisesti on taas ollut pitkä tauko peleistä ja loukkaantuminen kesken kauden oli todella harmmillista. Nyt on kuitenkin treenattu yli kuukausi tosi hyvin, keskimäärin kuusi kertaa viikossa. Mies alkaa olemaan tikissä ja penkkituloskin nousussa.
    Viikonlopun peleihin lähden todella innoissani ja ihan ensiksi täytyy ansaita peliaika varsinkin ylivoimssa, koska se on mun juttu.
    Vastassa on kaksi yllätysvalmista porukkaa ja tällä hetkellä meidän päänahka on varmasti halutuin tässä sarjassa.
    Jokainen meidän jätkä tietää, miten pitää pelata voittaakseen, mutta näissä peleissä tuppaa helposti se idea välillä katoamaan ja peli vie mennessään. Toivottavasti saadaan halli täyteen lauantaina nyt kun käännytään kohti kevättä, koska silloin alkaa peli olemaan parhaimmillaan. Varsinkin naisyleisölle on mahdollisesti tiedossa yllätysohjelmaa kun jo viikon ankaralla dietillä ollut Kim Ranta-Aho on luvannut kolme maalia tehdessään näyttää kaikille miltä luodinkestävät vatsalihakset näyttävät.