Finaalit ovella

Jättien taival pudotuspeleissä alkoi yskähdellen, kun joukkue koki välierien avauksessa tappion Valkeakosken K-ahmoille. Vieraissa käyty hakemassa voitto ja suvereeni kotiottelu sunnuntaina takasivat kuitenkin paikan Rautaliigan finaaleihin.

kuva         (Jatkuutko Henri Turusen #20 maalivire huomenna Heinsuolla) 

Finaalissa Jätit kohtaavat Ylöjärven Uplakersin. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti, jokaisella kerralla Jätit ovat poistuneet kaukalosta voittajina. Runkosarjan pelit ovat kuitenkin taakse jäänyttä ja niillä on turha makustella kevään hienoimpien pelien ollessa käynnissä. Uplakers marssikin tyylikkäästi suoraan 2-0 otteluvoitoin KPK:ta vastaan välieristä finaaliin. Päävalmentaja Kari Mäkitalo povaa tiukkaa sarjaa Ylöjärveläisiä vastaan.

  • Keskiviikkona kun vastakkain asettuu Hämeen-lohkon kaksi parasta joukkuetta on odotettavissa varmasti vauhdikasta jääkiekkoa. Finaalisarjassa emme tule saamaan mitään ilmaiseksi joten asenteen ja työmoraalin on oltava kohdallan. Kotiotteluun lähdetään hyvin valmistautuneen ja voiton nälkäisinä, päävalmentaja päättää.

Finaalit pelataan paras kolmesta-systeemillä. Heinsuolla pelataan keskiviikkona ja tarvittaessa sunnuntaina. Rautaliigan lohkojen voittajat jatkavat Suomi-sarjan karsintoihin, mikäli joukkue on ilmoittanut halukkuutensa pelata karsinnoissa.