Giants-päivä ja vuoden viimeinen kotiottelu

Tänään – lauantaina on vuoden viimeinen ottelu ennen joulutaukoa. Heinsuolla vietetään samalla Giants-päivää. Jättien ottelu alkaa klo: 15 ja Jättiakatemia taistelee pisteistään klo: 18 alkavassa ottelussa.

Tämän päiväinen vastustaja (kisa-eagles) on kohdattu vain kertaalleen tähän mennessä. Tuo oli kauden ensimmäinen ottelu vieraissa ja samalla ensimmäinen ottelu tällä kaudella Jäteille. Reissusta ei sen enempää jäänyt kerrottavaa, kotijoukkue raapi tuolloin voiton lukemin 5-1.

Sen jälkeen Jätit ovat menneet menojaan Hämeen-lohkossa ja tällä hetkellä sarjakärjessä majaillaan 12 pisteen etumatkalla. Kisa-Eagles on parantanut otteitaan ottelu – ottelulta ja sijoitus on sitä myöten kohentunut. Kangasalan joukkue on kolmantena tällä hetkellä sarjassa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli värikäs ja tunnerikas. Sitä on myös lupa odottaa tänään Heinsuolla. Päävalmentaja Kari Mäkitalo näki paljon hyvää viime viikonlopun ryöstöretkellä Mäntässä.

  • Samoista asetelmista pitää lähteä peliin, joilla viimeksi lopetettiin. Puolustetaan nöyrästi ja ollaan aktiivisia hyökkäyspäässä. Vastaan tulee varmasti joukkue jolle pisteet maistuisivat kotiin viemisiksi, mies päättää.

Kesken kauden hetken aikaa telakalla ollut Joona Rönkkö on tehnyt taas paluun tositoimiin. Mies odottaakin vauhdikasta ja fyysistä kamppailua.

  • Kiihkeä ottelu tulossa varmasti. Tiedä vaikka joukkueen poliisiksi kunnostautunut Patrik Ruponen tappelisi myös kotiyleisön edessä.

Loukkaantumisen jälkeen Rönkkö on ottanut tutun ja turvallisen paikan Stylmanin ja Ranta-Ahon viereltä laidasta. Ketju on tehnyt tulosta kovalla prosentilla.

Nopeat jalat, siitä on Joona Rönkkö tunnettu

Nopeat jalat, siitä on Joona Rönkkö tunnettu

  • Kokoajan tuntuu paremmalta. Paras vire vielä kaukana, mutta kunto tähdätään kevään tärkeisiin otteluihin. Mukava siinä on pelata, molemmat on kovia pelimiehiä. Vielä kun style (Stylman) alkaisi syöttelemään mulle ja ranelle niin saataisiin mekin muutama maali tehtyä, mies virnistää.

 

 

Vuoden viimeisen ottelun yhteydessä (lipunmyynnissä) on piste, minne saat jättää oman arvauksen tai veikkauksen ottelun avausmaalin syntymäajasta. Oikein veikannut tai lähimmälle päässyt palkitaan Ravintola Mamma Marian lahjakortilla.