Haastattelussa Patrik Ruponen #3

ruponen.jpg

Lauantaina 28.11 klo 16:00 pelataan jälleen Heinsuolla lätkää, kun HC Giantsin vieraaksi matkustaa Kotkan Titaanit. HC Giants kävi peliä edeltävänä päivänä kyselemässä puolustaja Patrik Ruposen fiiliksiä alkukaudesta.

Puolet sarjasta on nyt pelattu ja Giants sijaitsee viidennellä sijalla. Onko sarja mennyt odotusten mukaisesti?
5. sija on ihan tyydyttävä tässä vaiheessa, alkukauden peliesityksellä, totta kai katseet ovat piikkipaikkaa kohti. Tähän mennessä kausi ollut voittojen osalta melkoista vuoristorataa, tasaisuutta ja suoritusvarmuutta kaivataan kun edetään kevättä kohti.

Itsekin olet saanut maalihanat auki ja olet pisteillä 1+3. Katsooko pelaaja pahemmin pistetilastojaan, varsinkin näin puolustajana?
Kyllähän niitä tulee vilkuiltua, hieman olen pettynyt tämän hetken pistesaldooni. Pisteet omalla kohdalla yleensä kertoo siitä, kuinka hyvin on ollut mukana pelissä, ja varsinkin ensimmäisissä peleissä en siinä onnistunut, nyt suorittaminen on pari viikkoa ollut nousujohteista.

Millaista on olla Jarnan valmennuksessa? Tuleeko paljon huutoa vai lämmintä kättä?
Japi on ollut todella hyvä koutsi koko alkukauden. Jarna tuo paljon eloa ja iloa koppiin sekä kentälle.  Huutoa vai lämmintä kättä… No, Japi menee tosi paljon tsemin kautta, ja antaa hyviä tipsejä pelin joka osa-alueelle. Jos nyt sattuu silleen käymään että ei mee reeneissä, tai pelissä ihan putkeen, nii saahan siitä sitten koko koppi kuulla.

Giants kohtaa lauantaina Kotkan Titaanit. Minkälainen joukkue sieltä on tulossa vastaan?
Hyvä jengihän Titaanit on, sarjajohtaja, ei ne kuitenkaan voittamattomia ole! Hyvä peli pelattiin viime viikonloppuna Kotkassa, joka ratkesi yksittäisiin virheisiin. Pari virhettä pois puolustus- ja hyökkäspäässä, niin pisteet jää lauantaina Hollolaan.

 HC Giantsin ohella opiskelet Lahden ammattikorkeakoulussa. Onko unelma-ammattisi jo selvillä? Viekö tie vielä rapakon taakse taalaliigaan?
Juu pitää paikkansa, ja ei ole vielä selvillä. Käydään nyt koulut ensi ja katellaan sitten, että opiskellaanko lisää vai mennäänkö töihin. Jaa-a, se nähään sitten kun Giantsin kanssa tiet erkanee, siihen asti mennään täällä kovaa. AHL:stä on jonkin verran kyselyitä tullut.

Mitä haluaisit sanoa vielä lauantain matsiin tulemisesta arpoville Hollolalaisille?
Vastakkain sarjan 2 parasta joukkuetta, huippu peli tulossa. Varmasti hyvää viihdettä luvassa; Fålken tanssit viivassa, Penttilän kärkimiinat, Ranttis-Style-Nevalainen hyökkäyspään kieputtelut ja Peltosen kämmenränni. Eli kaikki paikalle katsomaan hyvää ja viihdyttävää lätkää. Nähää Heinsuolla!

Ottelun tapahtumasta lisätietoja HC Giantsin Facebook-tapahtumassa!
Tervetuloa!
Facebook: HC Giants – Kotkan Titaanit