Haastattelussa: Tomi Stylman #88

Tulevana viikonloppuna pelataan taas kotiluolassa, vieraaksi saadaan uusi tuttavuus Lappeenrannasta Pepo Hockey. Pepo on aloittanut pelinsä alavireisesti voitettuaan vain yhden ottelun. Sarjataulukossa Pepo sijaitsee viimeisenä.

Hollolan Jätit lähtevät voittotaskussaan kohti kotipeliä, viime viikonloppuna Jättien voiman sai tuntea Naski kotiluolassaan. 7-0 voitto oli mitä maukkain ensimmäisestä paikallisderbystä. Katseet on kuitenkin käännetty kohti tulevaa viikonloppua ja kotiottelua.
Haastatteluosiot saavat jatkoa, vuorossa on täksi kaudeksi Jätti-paidan päälleen pukenut ja joukkueen pistepörssiä 19 pisteellä johtava Tomi ”Style” Stylman.

Stylman Peliitat-paidassa. Kuva: jatkoaika.com

Taannoin haastattelimme joukkueen soturia Jan-Erik Kammosta ja hän heitti haastattelupallon Niko ”Fogu” Forsströmille, hän kuitenkin kieltäytyi antamasta haastattelua vedoten outoihin syihin.  Ilmeisesti hän konsultoi agenttiaan, jonka jälkeen kieltäytyminen tuli.

Kenties media on kohdellut ”tanssivaa viivamiestä” kaltoin, mikä on sinun suhteesi mediaan Tomi Stylman?

Eipä tässä ole media päässyt häiritsemään, tää kysymyksii vastailu on vähän vierasta.
Katotaa mitä tästä tulee.

Olet pelannut aina Heinolassa (myös Vierumäki lasketaan), mutta täksi kaudeksi siirryit Hollolan Jätteihin. Miltä meno on maistunut joukkueessa?

Heti löytyy väärää tietoa. Tossa on pyörähdetty kauden verran Kalajoki/Mikkeli akselilla eikä siitä jäänyt juurikaa kerrottavaa. Mutta täällä on meno maistunut hyvin, aluksi oli paljon uutta mutta pikku hiljaa homma on parantunut ja on löytynyt tasasuutta pelaamiseen

Miksi juuri Hollola ja Giants?

Lähinnä sen kautta että sai aikaa tehdä muutakin ku pelata. Niin Hollola oli juuri sopiva paikka jatkaa pelaamista. Muutenkin kuuli paljon hyvää uudesta seurasta, niin tässä sitä nyt ollaan.

Sinut tunnetaan kovana treenaajana, ainakin nuorempana on liikkunut kyseinen huhu. Minkälainen viime kesäsi oli?

Levossa sitä kehitytään, ni lepo oli tärkeä osa-alue josta pidin huolen. Jaksaa sitte kauden verran laittaa tossua toisen eteen.

 Koppielämä on jääkiekon elinehto, ketä sinun viereltäsi kopissa löytyy ja miksi?

Istun lähinnä kopissa siellä missä on tilaa. En pidä itselleni niin tärkeänä missä istuu ja se on myös hyvä jos jonkun jutut alkaa tympimää niin sitten vaihdetaan paikkaa.

Tämä kysymys esitettiin myös Mr. Kammoselle: Mielestäsi joukkueen komein / nälkäisin / kovin värikynä?

Komeimmaksi nostaisin Ruposen jolle suorastaa sataa fanipostia!
Nälkäsimmäksi kentällä ja ruokapöydässä menee Haapakoskelle. Jonka maalijyvä alkanut löytymään ja naulaa kentällä paikan saatuaan kiekon sinne minne se kuuluukin.
Värikynä asiassa joudun matkimaa Kammosen kommenttia ja sanon Tikun ja Takun (Ranta-aho & Nevalainen). Kaksikon välissä ollessa joutuu vähän kattomaan ettei jutut karkaa käsistä.

Kautta on pelattu kahdeksan ottelua, miten oma pelisi on lähtenyt kulkemaan?

Kokoajan paremmin ja paremmin eikä se vieläkään ole sitä mitä haluun. Löytyy sen verran kovat kaverukset viereltä ettei voi kun nauttia pelaamisesta.

Mitkä ovat suurimmat erot aikaisempiin kausiisi kun olet pelannut Mestis-kiekkoa?

Eroa totta kai on ja sen ymmärtää kaikki. Suurin ero löytyy pelinopeudessa jonka takia aikaa ja tilaa on huomattavasti enemmän.

Olet päässyt pelaamaan Tikun ja Takun kanssa (Ranta-aho & Nevalainen). Minkälaisia ketjukavereita nämä herrat ovat?

Loistava kaksikko jonka välissä on helppo pelata. Kiekko liikkuu ja huumori lentää. Saa olla kokoajan hereillä koska kiekko saattaa tulla mistä ja milloin vaan. Yhteinen sävel löyty nopeasti ja peli alkoi kulkemaa saman tien.

Tomi, Tiku ja Taku

Teillä on myös peli kulkenut hyvin, mikä on teidän kentän juonikkuuden salaisuus?

Pidetään hauskaa kentällä, kun kiekko liikkuu niin kaikilla on mukavampaa.

Mieleenpainuvin hetki jääkiekkourallasi?

Mieleenpainuvin hetki? Kyllä se varmaankin on eka Mestis peli jota ei osannut odottaa.
Kutsu oli yllättävä. Aamulla tuli soitto et pitäis lähteä Vantaalle pelaamaa.

Meillä on ollut tapana heittää haastattelussa pallo seuraavalle. Kenelle sinä laitat sen ja mitä haluaisit kysyä häneltä?

Tiku ja Takun yhteishaastattelu niin kiekkoyleisö saa selvyyden millaisista kavereista on kyse. Ja kysymys kuuluu: Mistä saumaton yhteistyönne kantaa juurensa?

Vielä loppuun faneille terveiset?

Terveisinä faneille tulkaa kaikki seuraamaa mitä Hollolan hallilla tapahtuu. Mitä täydempi halli niin mukavampi pelata! Yleisöllehän tätä peliä pelataan!


Tule lauantaina seuraamaan Stylen ja muiden Jättien otteita! Ottelu alkaa klo 15:00 ja vastaan luistelee Lappeenrannasta Pepo Hockey.