Kohti kevättä – Jan-Erik Kammonen Jättipaitaan

Joulutauolle lähdettäessä Jätit pitivät sarjan piikkipaikkaa 14 pisteen erolla seuraavaan. Nyt kinkut on kuitenkin syöty ja joululahjat avattu – joulutauko on takana ja harjoituksissa pitkin viikkoa on ollut täysi rähinä päällä.
Tulevana viikonloppuna päästää tositoimiin heti. Tänään matkataan Valkeakoskelle ja huomenna vuoden ensimmäinen kotiottelu Kisa-Eaglesia vastaan. Päävalmentaja Kari Mäkitalo toivoo näkevänsä työteliään Jättilauman viikonlopun kamppailuissa.

 • Joukkue palaa joulutauolta ainakin hyvin levänneenä ja toivottavasti myös energisyys näkyy perjantaina ja lauantaina peleissä hyvänä ja nöyränä työntekona.

Joulutauolla pelaajarintamalta kuului hyviä uutisia, kun hyökkääjä Jan-Erik Kammonen palasi takaisin Jättipaitaan. Päävalmentaja Kari Mäkitalo on tyytyväinen kokeneen hyökkääjän paluuseen.

 • On hienoa että, ’’jape’’ päätti palata takaisin jätteihin viimekauden pienten loukkaantumisten ja syksyn työkiireiden jälkeen. Kammonen tuo joukkueeseen lisää kokemusta ja tunnetusti esimerkillistä taistelijan ilmettä, jota jokainen joukkue tarvitsee, Mäkitalo ynnää.

  Jan-Erik Kammonen taistelee taas Jättien paidassa

  Jan-Erik Kammonen taistelee taas Jättien paidassa

Viimeiset kaksi kautta Hollolassa kiekkoillut ja kovia tehopisteitä takonut Kammonen on silmin nähden innoissaan paluusta Jättipaitaan.

 • Vihdoin takaisin ja niinhän sitä sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa. Erinomaisilla fiiliksillä takaisin – kuin nuori varsa kevätlaitumella. Pahimmat ruosteet on saatu karsittua ja uudet luistimet ajettu sisään, niin rupeaa taas eteenpäinkin pääsemään jäällä, mikä on aina positiivinen asia. Olen seurannut joukkueen otteita ja sellaista dominointiahan se on ollut, että on ilo hypätä tämän junan kyytiin mukaan, Kammonen tunnelmoi.

Mikä sai miehen tässä vaiheessa liittymään takaisin joukkueen vahvuuteen?

 • Erikoinen aika tosiaan palata, mutta alkusyksyn työkiireet ja vanhojen luistimien hajoaminen pitkitti paluuprosessia. Palava kiekkokipinä iski kuitenkin loppusyksystä ja kun sain varusteet päivitettyä niin pääsi vihdoin takaisin jäälle, mies päättää.

DSC_0643

Joukkueen porskuttaessa sarjakärjessä, kevään tosipelit odottavat jo oven takana. Hämeen-lohkosta kaksi ensimmäistä joukkuetta menevät suoraan välieriin, siitä askel kerrallaan ylöspäin. Tarkempaa tietoa tulevista Suomi-sarjakarsinnoista ei kellään tässä vaiheessa vielä ole. Kammonen tuo kuitenkin tarvittavaa leveyttä ja kokemusta joukkueeseen, etenkin ajatellen kevään pelejä.

 • Eipä siinä muuta odotusarvoa voi olla kuin nousukarsintoihin meno. Omalta osalta pitää alkuun koittaa päästä mahdollisimman nopeasti täyteen pelikuntoon ja sitä mukaa parantaa omaa peliä ja auttaa joukkuetta. Nyt viikonloppuna peleissä on varmasti vielä totuttelua, kun ei ole enää Sopanen (Iiro) jakelemassa tyhjiin maaleihin syöttöjä. Nähtäväksi jää saanko tehtyä maalin maalia, kun kaikki aikaisemmat taisi olla enemmän tai vähemmän Iiron käsialaa, näin ainakin Iiro mua inffos. Eli siitä yleisölle pientä makupalaa, kun Kammonen koittaa metsästää ensimmäistä maalia ilman Sopasen apua, Mies naurahtaa.

  Jan-Erik Kammonen Jättien riveissä: III-divaria 22 ottelua 82 (28+54) pistettä. II-divaria 13 ottelua 13 (5+8) pistettä.

  Jan-Erik Kammonen
  Jättien riveissä:
  III-divaria 22 ottelua 82 (28+54) pistettä.
  II-divaria 13 ottelua 13 (5+8) pistettä.