Kannujahti jatkuu

Rautaliigan finaalit polkaistiin käyntiin keskiviikkona Heinsuolla. Keskiviikon pimenevässä illassa Ylöjärven Uplakers haki arvokkaan 3-6 voiton ja otti ensimmäisen kiinnityksen kannujahdissa. Ottelun loppupuolella tunteet kuumenivat ja tuomarikaksikko saikin täyden päivätyön edestä laittaa miestä penkillä, suihkuun ja ties mihin. Nyt keskiviikko on kuitenkin pyyhitty mielestä. Päävalmentaja Kari Mäkitalo odottaa nälkäisempää Jättilaumaa lauantain kamppailuun.

  • Keskiviikon ensimmäinen finaaliottelu oli miltein kuin toisinto välierä ottelusta. Ei saatu kotiotteluun sellaista rentoutta ja lennokkuutta kuin normaalisti. Huomenna ollaan taas pakkovoiton edessä, jos halutaan finaalisarjaa jatkaa. Joukkueeseen tulee muutamia muutoksia loukkaantumisten ja sairastumisten johdosta. Bussi kun lauantai aamuna starttaa kohti Ylöjärveä niin varmaa on, että siellä istuu nälkäinen ja voitontahtoinen jätti-ryhmä, päävalmentaja summaa. 

17156214_10212497012408984_2250306900973092509_n

Huomenna Ylöjärvellä Uplakersilla on mahdollisuus katkaista sarja ja viedä mestaruus. Joten kotijoukkueelle voikin povata hieman paineita sarjan katkaisemisesta kotona. Tilanne ei jättilaumalle ole kuitenkaan aivan uusi, sillä joukkue niin ikään hävisi välieräsarjassa Ahmoille ensimmäisen ottelun, sisuuntui siitä ja marssi seuraavat kaksi ottelua näytöstyyliin. Nyt onkin sopiva aika teroittaa taas kulmahampaat teräviksi ja lähteä hakemaan arvokas vierasvoitto Ylöjärveltä.

Tarvittaessa sunnuntaina pelataan Heinsuolla klo: 14.00 alkaen. Sunnuntaina on siis viimeistään selvillä Rautaliigan Hämeen-lohkon mestari.