Kapteenin paluu

Lauantai illan huumaa Hollolassa!

Jätit lähtevät pitkä tappioputki niskassaan taistelemaan pisteistä Keravan kolleja vastaan.Giants vs KJT 16.1 Ottelu on ensimmäinen kotiottelu vuonna 2016, toivottavasti yleisö löytää paikalle katsomoon. Sillä nyt jos koskaan tarvitaan yleisön apua playoff junassa pysymiseen!

Kotijoukkue saa mieluisan paluun kentälle, kun pitkään poissa ollut Mr. Captain Miikka Sireni on taas pelikunnossa. Huhut ovat velloneet pitkin Hollolan ja myös Kouvolan katuja että ”missä Miku on”. Seuran puolelta olemme pitäneet asian tiimoilta nollalinjan, kun itse pelaajakaan ei halunnut asiaa kommentoida aikaisemmin. Nyt haastattelimme viimeistely reenien jälDSC_0840keen miestä itseään ja saimme hieman selvyyttä myös teille miksi ”miku” on ollut poissa.

Miikka Sireni, tänään pitkään ja hartaasti odotettu paluu vaativan kotiyleisön eteen, millä fiiliksillä?

-No pitkäänhän tätä on jo tosiaan odotettu. Intoa täynnä kuin ilmapallo ja uskon että tänään yleisö saa koko rahan edestä näyttäviä ylilaukauksia, joita on kuulemma kaivattu. Hallin vaksi kävi viime viikolla kertomassa tilanneensa ekstrapaketin varalaseja.

Voitko hieman avata ”keskivartalovammaa” joka on pitänyt sinut viime ajat pois peleistä?

-Suoraan sanoen selkäranka petti. Näytin joukkueen junioreille miten kyykätään kylmiltään 350kg ja välilevyt on nyt jäädytetty salin kattoon. Onneksi Liiga-Ruponen taikoo uusia ihmisiä ja nyt minultakin löytyy selkärankaa.

Nähdäänkö tänään Mikun viiva rannetta?

Nähdäänkö tänään Mikun viiva rannetta?

Millä eväin tänään kaivetaan voitto?

-Vastustaja tiedetään taitavaksi jengiksi, mutta eilen oli hyvä syke treeneissä joten uskon tiukkaan taistoon. Kotiyleisön kannustus ja näyttävät yksilösuoritukset ovat varmasti tänään suuressa roolissa.

 

 

Tänään Hollolassa, HC Giants VS KJT Miehet klo 19:00