Kausiennakko 2016-17

Jättien matka alkaa huomenna II-Divisioonan Hämeen-lohkossa. Sarja on sama, mutta suurin muutos tulee uudessa lohkossa. Kaikki joukkueet ovat uusia ja tuntemattomia Jäteille. Viime kauden mestari Hyvinkään H.K.H siirtyi Etelän-lohkoon.

Patrik Ruponen nähdään myös tulevalla kaudella Jättien paidassa

Patrik Ruponen nähdään myös tulevalla kaudella Jättien paidassa

Penkin takana seisoo tuttu mies edellisiltä kausilta. Jättien päävalmentaja Kari Mäkitalo on luottavainen sarja-avauksen alla.

– Kauden avaus lähenee ja fiilikset ovat hyvät ja luottavaiset. Joukkueesta lähti muutama kärkipelaaja pois, mutta tilalle olemme saaneet tukun kovia pelimiehiä. Kuinka valmiita olemme heti sarjan alussa, niin se jää nähtäväksi, mies tuumii.

 

Jäteissä ovi on käynyt molempiin suuntiin, mutta ydinrunko on pysynyt hyvin kasassa. Viime kaudella joukkueen kolmanneksi tehokkain hyökkääjä Kim Ranta-Aho uskoo oman joukkueen tekemiseen.

– Hyvillä mielin kauteen. Joukkue on vahvistunut viime kaudesta aika paljon ja varsinkin puolustukseen olemme saaneet tukun laatupuolustajia.
Omassa tekemisessä on ollut miettimistä, kun muutaman edelliskausi tuli pelattua Nevalaisen Akun kanssa samassa ketjussa. Aku lähti pois niin nyt täytyy löytää uuden ketjun kanssa uudet metkut, Kim tuumii.

Kim Ranta-aho etsii uutta tutkapariaan tulevalle kaudelle

Kim Ranta-aho etsii uutta tutkapariaan tulevalle kaudelle

– Luottavainen olo, että tällä kaudella painetaan päätyyn asti ja näytetään mistä Hollolan Giants on tehty. Toivottavasti porukka löytää isolla porukalla hallille niin päästään tekemään kaudesta hyvä, Kim päättää.

Niin kuin Kim jo mainitsikin joukkueen peräpäähän on tullut liuta uusia pelimiehiä. Yksi heistä on Mestiksessä viime kaudella pelannut Perttu Hynönen.

-Odottavaisin mielin kohti sarja-avausta. Luotto on vahva joukkueen menestykseen, Perttu ynnää.

 

 

giants

Nyt kaikki Jättien taakse. Tehdään tästä hyvä kausi.

Jättien matka alkaa huomenna, lauantaina vierasottelulla Kangasalalla.
Sunnuntaina kotiavaus KOOVEE II vastaan. Kotiottelu alkaa klo 17:00

TERVETULOA!