KJT Miehet vs HC Giants

Otteluraportti   10.10.2015

Hieno auringonpaisteinen syyspäivä ja matka kohti pääkaupunkiseudun kulttuurin ja urheilun mekkaa, Keravaa oli valmis alkamaan.

Alla oli jo kolmen ottelun voittoputki, joten odotukset olivat korkealla. Jättien poissaolot kohdistuivat tällä kertaa lähinnä puolustuspäähän, Saku Laitisen yläraajavamma piti miehen pois kaukalosta vielä tästä pelistä ja joukkueen kapteeni Miikka Sireni oli omatoimisella syyslomalla ”remontoimassa”. Huhut kertovat kuitenkin Miikkaa tavoitellessa puhelujen ohjautuneen eestiläiseen puhelinvastaajaan. No, eiväthän remonttipuuhat ilman eestin kieltä ole remonttipuuhia joten annetaan olla.

Mutta se peli. Peli alkoi jättien osalta hieman katsellessa ja vastustaja ehtikin jo ensimmäisen erän puolivälin tienoilla mennä 3-1 johtoon. Jätit onnistuivat kuitenkin kokoamaan rivinsä loppuerään ja erätauolle lähdettiin 3-3 lukemissa. Paljon oli kuitenkin parannettavaa.

Toinen erä alkoi yhtä murheellisesti kuin ensimmäinen ja jo vajaan viiden minuutin pelin jälkeen kotijoukkue oli taas karannut kahden maalin johtoon. Jätit kuitenkin onnistuivat vielä tasoittamaan pelin, mutta kirivaihde ei riittänyt erän loppuun asti, vaan toiselle erätauolle lähdettiin 7-5 tilanteesta.

Kolmas erä ei ansaitse palstatilaa, vastustajan pelailu riitti 10-5 loppunumeroihin.

Jäähyjä HC Giants keräsi ottelussa 32 minuuttia, joista kaksi oli kymmenenminuutin henkilökohtaisia käytösrangaistuksia. Ei jätit pelkästään näihin jäähyihin kaatuneet, mutta yleisesti pelin hengen kannalta on toivottavaa että tässä pelissä raidallisissa naamiaisasuissa esiintynyt parivaljakko keksii itselleen jonkin sopivamman harrastuksen. Speden kuoleman jälkeen tämmöisille huumoriveikoille on ollut tilausta.

HC Giantsin parhaat pistemiehet olivat Aku Nevalainen 1+2=3, Kim Ranta-aho 1+2=3 ja Tomi Stylman 1+1=2, joten ainakin tämä ketju jatkoi pistetehtailuaan. Tälle kentälle tästä pelistä haaleat leijonamerkinnät, mutta muulle joukkueelle jaossa lähinnä lampaanperseitä ja aasihattuja.

Peiliin katsomisen paikka koko porukalle ja mahdollisuus ryhdistäytymiseen on ensi lauantaina, 17.10.2015 kun seuraava kotiottelu on HC Vantaata vastaan Heinsuon jäähallissa klo 15.00.

Tule paikalle!