Kohti neljättä!

HC Giants valmistautuu viikon ainoaan otteluun hyvin levänneenä ja treenattuna, ainakin lähtökohta otteluun on herkullinen: kolme voittoa alla, joten ei muuta kuin höyryä vaan lisää ja jatkamaan voittoputkea. Edellinen ottelu päättyi runsasmaalisena HC Giantsin 11-5 voittoon.

Ottelun tehomiehinä olivat kakkoskentän Kim Ranta-Aho 4+3=7, Niko Forsström 3+2 =5, Aku Nevalainen 1+5=6 ja Tomi Stylman 1+5=6

DSC_0584

Keravalainen KTJ M edellinen ottelu oli myös runsasmaalinen, mutta päättyi tappioon 6-11 GrIFKlle. KJT M on aloittanut kauden kahdella voitolla ja kahdella tappiolla, joten kotijoukkueella on varmasti kova tahto voittaa ottelu. HC Giants saa tehdä kaikkensa voittaakseen ottelun, mutta kuten muutkin ottelut, tämäkin on varmasti voitettavissa omalla pelillä.

Varakapteeni Kammonen tuumasi sairastuvalta paluun jälkeen seuraavaa: ”Nättiä oli päästä aloittamaan pelit, mutta ei saatu hyvää starttia joukkueen hävitessä ensimmäiset kaksi ottelua. Henkilökohtasesti kanssa oli vielä vähän hakemista. Siihen vielä olkapään kanssa ongelmat, jotka pakotti huilaamaan pelejä. Tällä hetkellä on kova tahtotila päästä taas pelaamaan, mutta päivä kerrallaan mennään ja katsotaan miten olkapää kestää.”

DSC_0643

Myös loukkaantumisista kärsinyt Iiro Sopanen on innolla palaamassa takaisin: ”Pari viikkoa oltu sivussa pienen loukkaantumisen jäljiltä ja nyt taas intoa täynnä takaisin askiin! Valmennus oli jostain syystä sitä mieltä että mun pakkikokeilu oli tältä erää tässä ja aika palata hyökkääjän tontille.. kahteen peliin -5 ei nyt kuitenkaa mun mielestä ollu pakille mitenkää huono lukema? Noh mutta huomenna paluu vasempaan laitaan ja tarkoitus  olisi tehä tulosta myös vastustajan päätyyn!”

Seuraa heitä:

Tiku, Taku ja Tomi

Edellisen pelin 11 maalista kakkoskenttä nakutti 9. Tarviiko tähän muuta lisätä?

Kammonen & Sopanen

Vammojen vuoksi poissa olleet Jan-Erik Kammonen sekä Iiro Sopanen tekevät paluun askiin. Viime kauden tutkapari tuo varmasti lisää ratkaisuvoimaa jo tehokkaaseen Giants hyökkäykseen.