Kohti playoffeja!

2015- 2016 Runkosarja saatiin jättien osalta pakettiin jo reilu viikko sitten viikonloppuna. Runkosarja päättyi sarjakärjeltä (Kotkan Titaanit) otettuun tappioon 2-6. Viimeisessä ottelussa ei ollut enää sen kummemmin panoksia kun molemmat joukkueet olivat varmistaneet paikkansa kevään playoff otteluissa.

Ratkaiseva ottelu jättien osalta pelattiin 7.2.2016 Hollolassa vastassa paikallisvastustaja Nastolan Kiekko. Mikäs sen maukkaampaa onkaan kuin varmistaa playoff paikka Naskin kustannuksella lukemin 6-1.

MUTTA, ei käydä koko kautta tässä läpi kun parhaat pelit ovat vasta tulossa..
Tulevana perjantaina aloitetaan playoff kamppailut, vastassa on todella kovassa iskussa oleva KJT Miehet Keravalta.
Kaksi kertaa olemme pelanneet vastakkain, niistä ei ihan hirveästi Jättien osalta ole kerrottavaa, ensimmäinen kohtaaminen 10-5 häviö ja toinen ottelu 6-11 häviö sekin. KJT on todella tasokas joukkue, pelaajistosta löytyy korkeallakin tasolla pelanneita kavereita ja näin kevään tullen he ovat varmasti päässeet ”pelaamalla kuntoon” projektissa eteenpäin.
Tulossa on varmasti tiukat kaksi kamppailua, kumpikin haluaa varmasti kauden jatkuvan vielä maaliskuun puolella.

Avataan hieman joukkueiden tilastoja. Otetaan ensin sarjassa sijalle kolme tullut KJT Miehet:
Heidän pisterohmuna on ollut kauden mittaan Miikka Lindholm pisteillä 14+28=42, perässä ovat tulleet Rahikainen Riku (18+19=37) ja Sainomaa Teemu (20+13=33).

Maalivahti ruletti on KJT:lla ollut melkoinen. Laitetaan koko tilasto kaavake tähän alle niin saa jokainen päätellä itse..

1. KAURIA Roni KJT M 2 2 5 98 95.15
2. NOUSIAINEN Sami KJT M 9 9 21 348 94.31
3. LAUKKANEN Juuso KJT M 1 1 5 33 86.84
4. SJÖBERG Janne KJT M 11 8 43 283 86.81
5. KAIJA Joni KJT M 12 6 34 188 84.68
6. SALMINEN Janne KJT M 1 1 6 26 81.25
7. KÄRKI Tommi KJT M 13 2 4 11 73.33
8. KARLSSON Nico KJT M 2 0 0 0 0.00

Allekirjoittanut ei tiedä yhtään kuka siellä sitten tulevana viikonloppuna pelaa joten jätetään spekulaatiot pois ja katsotaan perjantaina.


Meidän joukkue HC Giants.
Alkukausi oli vahva mutta marraskuun paha kaamos iski joukkueeseen ja playoff paikkakin oli tiukassa. Kuitenkin runkosarjassa sija kuusi on hieno suoritus nousijajoukkueelta ja playoffeihin lähdetään hakemaan ensimmäistä voittoa Keravalaisista!

"ykkösnyrkki", Tomi-Tiku-Taku

”ykkösnyrkki”, Tomi-Tiku-Taku

Joukkuetta kauden mittaan on kantanut pisteiden valossa ykkösvitja Ranta-aho (19+19=38)Stylman (15+28=43)Nevalainen (14+29=43).
Pisteitä kolmikko on yhteensä tehnyt 124kpl, maaleja 48 ja syöttöjä 76.
Välillä meno on ollut melkoista rallatusta ja siitä onkin saanut nauttia kotiyleisö ja toivottavasti saa vielä kevään tullen nauttia lisää!

Maalivahti tilastot tässä taas kuvassa, kausi mentiin aikalailla kahdella maalivahdilla. Juuri ennen siirtorajaa joukkue kuitenkin kiinnitti kolmannen veskarin mukaan kevään peleille. Peliittojen mukana ollut Lauri Rämö on jo pukenut Jättipaidan kahdessa ottelussa ja jatkaa loppukauden joukkueen mukana.

Jarna odottaa Iiro Sopaselta kovia tuloksia playoffeissa

Jarna odottaa Iiro Sopaselta kovia tuloksia playoffeissa

 

 

 

 

1. RÄMÖ Lauri HC Giants 2 2 4 49 92.45
2. TURTA Eelis HC Giants 25 15 76 536 87.58
3. MÄKI-REKOLA Anssi HC Giants 21 14 71 463 86.70
4. HYVÄRINEN Mikko HC Giants 3 0 0 0 0.00

 


Jotta tämä ei mene liian tilastolliseksi ennakoksi, haastattelimme joukkueen tunnetuinta kaveria. Meidän pelaaja-valmentajaa Marko ”Jarna” Jantusta!

Pukeeko Jarna vielä Giants paidan päälle?

Pukeeko Jarna vielä Giants paidan päälle?

Ottakaa hyvä asento, rento mieli. Olkaa hyvä!

Moro Jarna, yksi yö aikaa playoffeihin. Mitkäs fiilikset?
Moi.
Ollaan pelattu runkosarja ja minimitavoite saavutettu. Fiilikset ovat monella tasolla todella hyvät.
Jokainen Giantsin pelaaja pääsee mittamaan tasonsa tässä sarjassa ja samalla Kari (Mäkitalo) ja Minä pääsemme mittaamaan oman tekemisen ja osaamisen tässä sarjassa. Lisäksi joukkueena tasomme oikeasti, samalla tämä on myös ensi vuoden pelaajien kartoitusta.


Runkosarja ohi, minkälainen kausi on ollut sinun silmistäsi katsottuna?

Minimi tavoite saavutettiin, aina on parannettavaa joka asiassa ja niin meilläkin.
Toiseksi kaudeksi mielestäni ihan ok kausi.
Jos miettii harjoitusmäärien kautta, niin ihan hyvin on mennyt, täytyy muistaa että tämä on harrastus pojille.
Täytyisi aina muistaa keskittyä omaan tekemiseen, mitä minä voin tehdä paremmin.
Tietenkin huipputasolla pystyy käyttämään pelaajiin kaikki mahdolliset keinot, tällä tasolla ei.

 

Oletko oppinut jotakin uutta kun olet ensimmäistä kautta ollut alasarja joukkueen mukana?
Paljonkin! Pitää aina kelata itsensä kautta, tämä on harrastus eli jääkiekko ei ole kuin osa elämää, eikä se ole tärkein elämän ja kuoleman kysymys.

Mutta tätä voi aina käyttää hyvässä ja pahassa…jos haluaa selitellä. Olen oppinut katsomaan valmentajan näkökulmasta tätä kiekkoa. Minkälaisia me pelaajat olemme ja miten me käyttäydymme eri tilanteissa suhteessa valmentajaan ja yhteisöönsä nähden, eli joukkueeseen.

Intohimo ja rakkaus on syttynyt uudelleen paljon sarjatason ja harrastus pohjalta ajateltuna.

 

Parasta Giants joukkueessa?
On mahtava tajuta että pojat haluaa harrastaa ja liikkua ja elää hyvää elämää. Olen saanut todella lämpimän vastaanoton kundeilta ja se lämmittää mun mieltä, thanks Boys!

Giants ja kaikki meidän jäsenet ovat olleet todella tärkeitä mun elämän jälleenrakennuksessa ja siinä että sain mahdollisuuden tulla takaisin kiekon pariin, he uskalsivat antaa mulle mahdollisuuden, kiitos!

 

Hokiniiloille infoa, ketä Giantsista kannattaa erityisesti seurata tulevana sunnuntaina?
Ranta-Aho- Stylman- Nevalainen, näiden poikien on tultava tasolleen.

Sopanen-Kammonen ovat olleet jo lähellä tasoaan. Lisäksi Koskinen, Siren, Kiiskinen, Saarinen näiltä odotan tehoja ja vastuun kantoa. Lisäksi tietysti odotan jokaiselta pelaajalta sitä parasta itseään.

 

Hieman sinusta:

Olet nähnyt monia maita ja joukkueita urasi aikana, mainitse sinun all-star kentällisesi.
Jantunen- Koivu- Lehtinen

Nummelin- Kiprusoff

Paras koppipila jonka kohteena olet ollut tai jonka olet tehnyt?
Ruotsissa oli jengin juhlat hallilla ja moni jätti autonsa hallille, valittiin kaveri joka irrotteli kun sauma niin aina muisti pois.

Kun tämä kyseinen kaveri meni salille, huolto ajoi auton hallin pihasta vähän matkan päähän ja palautti avaimen kaverin taskuun.
Mä pidin sillä aikaa kaverille seuraa salilla. Treenien jälkeen kaveri oikeesti hätäänty ja alkoi kelaa mitä oli tapahtunut.. Noin viistoista minuuttia annettiin kaverin käydä vaihtoehtoja läpi.. sit tuli puhelu ja ilmoitus autosta. Huhhuh! Revettiin aika hyvin!

 

Minkälainen on Jarnan pelikirja?
Kiekottomaaan peliin on kaikilla samat säännöt ja paineen alla avaamiseen yksinkertainen sapluuna. Hyökkäys peliin ei ole mitään yhtä pelikirjaa sitä pelataan pelin mukaan.

Pelikirjaa toteuttaa pelaajat, yksilöt joille pitää luoda ympäristö jossa he saavat itsestään parhaan irti. Rehellinen mutta Vaativa Pelaajille.

 

Lopuksi..lukijat odottavat tätä tietoa varmasti paljon.. Nähdäänkö sinut vielä Giants paidassa tänä keväänä?

Nähdään. Vaihtoehtoja on muutamia joko Playoff pelissä sunnuntaina tai kauden jälkeen pelattavassa ottelussa josta tiedotamme myöhemmin.

 

 

 

Playoff ottelut:

Perjantaina 26.2.2016 Keravalla klo 18:50

Sunnuntaina 28.2.2016 Hollolassa klo 14:30
Liput 5€/2€ HUOM! Kausikortit eivät kelpaa playoff otteluihin.