Kohti sarjakärkeä

Jättien vyölle on kertynyt kolme ottelua ja saldona 6 pistettä ja runkosarjan 3.sija. Kauden ensimmäinen ottelu Jäteillä ei sujunut aivan käsikirjoituksen mukaan, mutta peli on parantunut ottelu – ottelulta. Joukkueen ykköskentän laidassa viilettävä Kim Ranta-Aho haluaa lisää tasaisuutta joukkueen otteisiin.

– Ensimmäisestä pelistä on parannettu jonkin verran, mutta vielä pitäisi saada tasaisuutta tekemiseen ja perusjuttuihin. Tasainen sarja tulee olemaan varmasti läpi kauden, joten puolustaa pitää hyvin ja maalipaikoista pitää paremmalla prosentilla laittaa kiekko sisään, Ranta-Aho alleviivaa.

 

Kim Ranta-aho vaatii joukkueelta tasaisuutta. (Kuva: caritakuvat)

Kim Ranta-aho vaatii joukkueelta tasaisuutta.
(Kuva: caritakuvat)

Jätit aloittavat kahden ottelun rypistyksen tänään kotona K-Ahmoja vastaan. Valkeakoskelaiset ovat pelanneet neljä ottelua, joista saldona kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Joukkueen otteluissa on maaliverkot olleet koetuksella, kun keskimäärin ottelua kohden 10 maalia on nähty. Nähtäväksi jää kuinka tiheään punalamppu palaa Heinsuon illassa.

 

 

Sunnuntaina Jätit matkaavat Hämeenkyröön, Hokkareiden vieraaksi. Sunnuntaina on mahdollisuus kauden toisessa vierasottelussa parantaa otteita huomattavasti ensimmäisestä vierasottelusta Kangasalalla.
Hokkarit ja Hämeenkyrö on jäteille erittäinkin mieluisa paikka. Jätit hiljensivät täpötäyden Hämeenkyrön areenan kaudella 2014-2015 III-divisioonan ratkaisuottelussa. Hollolalaiset pelasivat silloin itsensä II-divisioonaan. Lopulta Hokkarit saivat kabinetti päätöksellä myös paikan II-divisioonaan.

 

giants-kahma

– Viikonlopun otteluihin lähdetään luottavaisin mielin hakemaan täyttä pistepottia. Hirveästi en Kiekko-Ahmoista tiedä muuta kuin, että maalirikkaita otteluita pojilla on nämä ensimmäiset olleet. Hokkareita vastaan olen pelannut aikoinaan karsinnoissa, niin niillä on ainakin kotihallissa hyvä tunnelma ja paljon porukkaa. Joten sinne on mukava lähteä sunnuntaina, Kim tuumaa.