Joukkueen maalivahtikolmikko

Jätit ovat peluuttaneet tällä kaudella tasaisesti kolmea maalivahtia. Kyselimme hieman tästä järjestelystä maalivahdeilta ja sen lisäksi se joutuivat kehumaan kollegoitaan, sekä vastaamaan kollegan tiukkaan kysymykseen.

 Eelis Turta:
Mun mielestä on toiminut tasainen peluutus tällä kaudella tosi hyvin. Kaikki on pelannut hyvällä

tasolla ja pieni kilpailutilanne piristää, aina kun askiin pääsee niin haluaa näyttää pystyvänsä pelaamaan hyvällä tasolla. Totta kai nälkä kasvaa syödessä ja mahdollisimman paljon haluaa pelata, mutta maalivahdin paikalla ei voi peleissä kun yks kerrallaan olla. Mutta hyvä näin, mies päättää.

Mika Juvonen:
Hyvin on mielestäni tähän mennessä sujunut, tosiaan meillä on hyvä kolmikko ja kilpailu peliajasta on kovaa. Luulen että juuri tuollainen tervehenkinen kilpailu vie jokaista parhaiten eteenpäin.

Anssi Mäki-Rekola:
Peluutus on ollut oikein sopivaa. Giantsin timanttinen puolustus pelaaminen on helpottanut veskareiden työtä sen verran paljon että maaliin voi laittaa tilanteessa kuin tilanteessa kenet tahansa.

img_8909

Jättien maalivahtikolmikko (Turta, Mäki-Rekola, Juvonen)

Muutama hyvä sana maalivahtikollegoista.

Eelis Turta:
Alotetaan nyt vaikka Anssista. Märrä on veskarina tosi rauhallinen eikä ylimääräsiä mailaa purista. Rennon ja helpon näköistä tekemistä ja hanskakäden väittäisin olevan tämän sarjan nopeimpia. Siitä pitää nostaa hattua et jaksaa vielä pitkien työpäivien jälkeen pyöriä hallilla. Siviilissä kova jätkä painamaan töitä ja rento herrasmies, selkeesti huomaa että on meitä kahta muuta vanhempi ja kokeneempi vielä.
Juvonen veskarina on teknisesti tosi hyvällä tasolla. Huomaa että on vähän enemmän tehty mv-koutsien kaa hommia kun itellä viimevuosina. Myös nopeet liikkeet jäässä on Juvosella. Juvonen siviilissä on aika velikulta, ei oo pahaa sanottavaa kenestäkään ja muutenkin tulee kaikkien kanssa tosi hyvin toimeen.

Mika Juvonen:
Jos lähetään Eelis Turtasta, rautaliigan buleimmasta veskarista liikkeelle niin hänhän on mukava kaveri, vaikka usein onkin aika hiljainen ja omissa oloissaan. Jäällä hän on hyvin rauhallinen, eikä juurikaan lähde turhia kohnottamaan. Mailapeli hänellä on maailmanluokkaa.
Anssi on taas ehkä meistä kolmesta se puheliain kaveri, joka heittää aina parhaimmat jerryt kopissa. Jäällä hän on kuin viilipytty, ei juuri pienistä hetkahda vaan pystyy pelaamaan omalla tasollaan kovemmissakin paikoissa.

Anssi Mäki-Rekola:
Turta on Hollolan oma Hasekki. Kiekko tarttuu vaikka mies seisoo välillä päälläänkin maalissa. Juvonen on taas tekniikaltaan tyyli esimerkki nuoremmille. Ison kokonsa ansiosta on myös hyvin peittävä maalivahti.
Molemmat ovat sen verran nuoria että pojat jaksavat vielä sähistä maalissa mikä on aina eduksi rautaliigan kovatasoisissa peleissä.

Laitoimme miehet keksimään toisilleen kysymykset.

Eelis Turta, millä aterialla purkumies jaksaa painaa pitkää päivää?
Kyllä sitä tulee vedettyä aika perus seisovan pöydän antimet ihan sen mukaan mitä tarjolla on päivittäin. Oon aika kaikkiruokanen tapaus niin ei tuu paljoa nirsoiltuu.
Mut jänisten kaa ollaa tehty sellanen sopimus et jos mä en koske niitte pupunruokii niin ne ei koske mun piikkauskoneeseen.

Mika Juvonen – mitä ilmeisemmin mies on ahkera somen käyttäjä. Kuinka monta snapchattia tulee keskiarvolta päivissä lähetettyä ja kuinka monta tyttöä on samaan aikaan kivityksen kohteena?
No ensinnäkin Eelis kiitos kysymästä, mutta joo oon kuullu et toi snäpchätti on nyt joku tämän syksyn uusin villitys että jonkin verran sitä on tässä tullut pelailtua.
Hyvin hankala on mitään päiväkeskiarvoa tässä lähteä kertomaan mutta sanotaan näin, että ainakin pyrin parhaani mukaan vastaamaan jokaiselle.
Mitä jälkimmäiseen kysymykseen tulee, niin tuskin ainakaan niin montaa kuin Eelis Turtalla tinder-nimisen sovelluksen parissa.

Anssi Mäki-Rekola, kumpi on parempi : täystiilitalo vai hirsitalo ?
Hieman huonot vaihtoehdot on annettu, koska kyllähän talo pitää betonista rakentaa. Mutta toisaalta hirsitalo järven rannalla on myös ihan toimiva ratkaisu.