Hc Giants VS Pingviinit2

Perjantai 23.1

HC Giants   14 – 0  Pingviinit2

(3-0, 7-0 , 4-0)


 

Perjantai-iltana Hollolassa pelattiin 3.divisioonan ylemmän jatkosarjan kamppailu, jossa vastakkain asettuivat paikallinen Giants ja Pirkkalan Pingviinit2.HC Giants vs Pingviinit2 kiekot Ottelu oli molemmille joukkueille avauskierroksen viimeinen ja ennen tätä kamppailua Giants majaili sarjan jaetulla kärkipaikalla, kun taas vierailijat löytyivät sarjataulukon toisesta päästä

Loukkaantumisista ja pelikielloista huolimatta Jätit olivat saaneet jalkeille varsin kilpailukykyisen ryhmän kun vahvistukset Kim Ranta-Aho ja Aku Nevalainen liittyivät joukkueeseen. Näin ollen sarjajumboa vastaan ottelunIMG_4028 kulun kaavailtiin mukailevan vanhaa kansantarinaa, jossa pääosia näyttelevät pässi ja naru.

Ottelun lähtökohdat näkyivät myös valmistautumisessa ja alku olikin hyvin halutonta ja väkinäistä puurtamista. Giants hallitsi pelitapahtumia suvereenisti, mutta maalinteko osoittautui vaikeaksi. Ensimmäiseen erään maalipaikkoja siunaantui muutamia, mutta vain kolme kertaa kiekkoa kaivettiin Pingviinilauman maalista. Erätauolle lähdettäessä neljällä hyökkäysketjulla peliä pyörittäneellä kotijoukkueella tuskin oli hikeä havaittavissa kun taasen hyvinkin kapealla materiaalilla liikkeellä ollut vierailijajoukkue näytti taukoa kaipaavan.HC Giants vs Pingviinit2 aarno&lasse

Toinen erä jatkui hallinnan osalta siitä, mihin ensimmäinen erä päättyi. Kotijoukkue teki kentällä mitä tahtoi ja vierailija pyristeli parhaansa mukaan perässä. Pyristely ei tällä kertaa riittänyt ja kiekko löysikin tiensä seitsemästi Pingviinien maaliin. Tosin maaleja olisi voinut tässä vaiheessa olla tuplaten enemmänkin ilman loistavasti pelannutta vierailijoiden maalivahtia.

Viimeinen erä oli molempien joukkueiden osalta pakollinen paha ja se läpsyteltiin loppuun hyvin värittömästi. Lopulta tulostaululla komeili lukemat 14-0 ja Hollolalaisilla vahva kiinnitys sarjan kärkipaikkaan avauskierroksen päätteeksi.

HC Giants vs Pingviinit maaliahneetMyös Giantsin uudet vahvistukset näyttivät jo hyvinkin vähäisen jäätuntuman jäljiltä varsin hyvin löytävän toisensa kentällä ja aiheuttavat jatkossakin tukalia hetkiä vastustajan puolustukselle.