Pakkovoiton paikka

Lauantain ottelusta Valkeakoskella ei panosta puutu. Jätit ovat pakkovoiton edessä, mikäli se mielii vielä taistella finaalipaikasta kotiyleisön edessä sunnuntaina.

Jättien pudotuspelit alkoivat, mitä kitkerimmällä tappiolla Valkeakosken K-ahmoille jatkoajalla. Vierasjoukkue ratkaisi kolmella – kolmea vastaan pelatun jatkoajan, kun pelikellosta oli kulunut reilu kolme minuuttia. Päävalmentaja Kari Mäkitalo analysoi tappion jälkeen näin.

  • Ensimmäinen playoffs-peli oli jotenkin tahmeaa ja sellainen rentous pelaamisesta puuttui. Olisiko kahden viikon pelaamattomuus vai pienoinen jännitys vienyt terävimmän terän tekemisestä. Tasainen peli ja vaihtovirhe kostautui jatkoajalla kolmella -kolmea vastaan, Mäkitalo summaa.

15203175_10211405822329914_8252899612733967210_n

Huomenna Jäteillä on iso näytönpaikka Valkeakoskella, jossa se ei varmasti tule pääsemään helpolla. Ryöstöretken täytyy onnistua, jos mielitään pelata finaalipaikasta vielä sunnuntaina Heinsuolla. Päävalmentaja odottaa näkevänsä taistelevan ja valmiin vierasjoukkueen jäällä.

  • Lauantaina Valkeakoskella on jälleen uusi peli ja hommat edelleen omissa käsissä. Varmaa on, että tuolloin nähdään nälkäisempi, kulmaukseen ahdistettu jättiläinen joka haluaa voiton ja viedä otteluparin kolmanteen otteluun, joka pelataan sunnuntaina hollolassa, päävalmentaja päättää.

Välierät pelataan paras-kolmesta systeemillä. Kahdella voitolla finaaliin. Tappiolla tie vie pronssiotteluun. Mahdollinen kolmas ottelu pelataan sunnuntaina Hollolassa klo: 14.00 alkaen.