PALUU JUURILLE – ULKOILMAOTTELU

KOKO PERHEEN KIEKKOKARNEVAALI LAHDEN RADIOMÄELLÄ 11.helmikuuta klo: 12.00 alkaen

kiekkotapahtuma

Monella ne ovat vielä tuoreessa muistissa: ne ensimmäiset haastavat, vaikeat luistimen potkut ulkojäillä, ei tahtonut mihinkään päästä – puhumattakaan pystyssä pysymisestä. Ne ovat monella hyvin mielessä.  Nyt on aika palata noihin kultaisiin aikoihin takaisin  – pelaamaan ulkojäille. Siellä missä kiekko on aidoimmillaan.
HC Giants aikoo yhdistää voimansa ja järjestää ikimuistoisen päivän kaikille tapahtumaan saapuville ihmisille.

Lahden Radiomäellä räjähtää lauantaina 11.päivä helmikuuta, kun HC Giants järjestää ensimmäisen virallisen ulkoilmaottelun Päijät-Hämeessä.
Tapahtuma alkaa klo: 12.00 – itse ottelu alkaa 13.00.

Tapahtuman juontaa ja selostaa Antero Mertaranta. Antzalla on vieraana kiekkovaikuttajat Juhani ’’aurinkokuningas’’ Tamminen ja Lahden oma kasvatti Pasi Nurminen.
Miehet tulevat ottamaan kantaa itse otteluun, mutta myös sen lisäksi polttavimpiin kysymyksiin kiekon parissa. Herrat ovat tavattavissa ja jututettavissa läpi tapahtuman.
Erätauoilla on luvassa lisäksi haastatteluita – muun muassa paikalla on Marko Jantusen kirjan kirjoittanut (Läpi Helvetin) Marko Lempinen. Kirja on myynnissä ottelun yhteydessä. Marko Jantunen tulee olemaan ’’työvaatteet’’ päällä jäällä.
Siinä suurelle yleisölle riittääkin silmäniloa.

Itse ottelussa runkosarjan voiton varmistanut HC Giants kohtaa Valkeakosken K-Ahmat. Ottelu alkaa jo aiemmin mainittuna ajankohtana – klo: 13.00.

Radiomäelle tullaan järjestämään ohjelmaa koko perheelle. Pyrimme huomioimaan kaikki katsojat, yleisölle on rakennettuna seisomakatsomo, jotta ottelun ja muiden tapahtumien seuraaminen jäällä olisi mahdollisimman helppoa.
Lämmin juoma ja kisamakkara ovat aina kuuluneet ulkotapahtumiin – niin myös tällä kertaa. Useat myyntipisteet pitävät huolen siitä ettei kukaan jää ainakaan ilman.

Tärkeä huomio: tapahtumassa ainoa maksuväline on käteinen, joten varaudu siihen. Tämän lisäksi tapahtumassa tulee olemaan paljon muutakin, mitä muuta?
Se selviää tulemalla paikan päälle.

kiekkokarnevaali

LAITA LÄMMINTÄ PÄÄLLE JA TULE VIETTÄMÄÄN IKIMUISTOINEN PÄIVÄ RADIOMÄELLÄ!