Panokset kovenee – Runkosarjan voitto omissa käsissä

Pistekin riittää Jäteille runkosarjan voiton varmistamiseen jo hyvissä ajoin. Jäljellä on vielä viisi kierrosta. Asetelmat ovat siis herkulliset lauantain kärkikamppailuun, kun Koovee saapuu vieraaksi. Jätit ottivat tärkeät kaksi voittoa edellisenä viikonloppuna ja joukkueen pelillinen esitys sunnuntaina oli koko joukkueelta mainio. Jätit porskuttavat tällä hetkellä 13 pisteen sarjajohdossa.

Jätit ovat kohdanneet Kooveen kahdesti kuluvan kauden aikana, molemmat joukkueet onnistuivat voittamaan omat kotiottelunsa lukemin 5-4. Koovee on ollut erityisen vaikea vastustaja kotijoukkueelle, päävalmentaja Kari Mäkitalo ennakoi tiukkaa ottelua.

  • Lauantaina kärkikamppailu ja kalavelkoja maksettavana Koovee:lle, sillä edellisessä ottelussa pisteet jäivät Tampereelle. Koovee on parantanut peliään sarjan edetessä joten meidän on oltava valmiina jotta pisteet jäävät Hollolaan. Odotettavissa on hyvä kapina, joten joukolla kannustamaan Jätit voittoon.

Läpi kauden hyvässä lennossa ollut hyökkääjä Henri Turunen on ollut Jättipaitaan hyvä lisä tälle kaudelle. Mies on nakuttanut 21 pelaamaan otteluun 27 tehopistettä. Mies on vertynyt

Henri Turunen #20

Henri Turunen #20

parempaan lentoon mitä pidemmälle kausi on edennyt. Lupa odottaakin vesi kielellä kevään tosipelejä.

  • Ainahan sen parempi mitä aikaisemmin runkosarjan voiton varmistaa, niin pääsee valmistautumaan pelillisesti pudotuspeleihin. Koovee on ollut viime aikoina iskussa ja muutenkin meille vaikea vastustaja niin todella tiukka peli tiedossa. Nousevalla kuntokäyrällä kohti kevättä ja luottavaisin mielin eteenpäin. Pudotuspeleissä ollaan sitten parhaassa mahdollisessa iskussa. Win the right games.

 

Kiekko jäähän Heinsuolla klo: 18.30 – Nähdään hallilla.