Takaisin voittojen tielle

Viime viikonloppuna se sitten päättyi, nimittäin 11.ottelun voittoputki. Nyt on aika kääntää uusi sivu ja palata takaisin voittojen tielle.

Viime viikonloppuna Jättien sairaslista oli pitkä, mutta nyt telakalta kolkuttelee Jorma Uotisen cicapo-kenkien tapaan useampi pelimies takaisin. Muutama poissaolo viikonloppuna silti on. Niitä poissaoloja paikkaamaan on otettu Akatemiasta Jarno Lajula ja Miska Riipinen. Päävalmentaja Kari Mäkitalon mukaan joukkue voi lähteä luottavaisin mielin Ruovedelle.

– Valmistautuminen on sujunut normaaliin tapaan. Joukkueessa on loukkaantumisten ja sairastumisten johdosta pieniä muutoksia, mikä avaa näin uusille pelaajille näytönpaikkoja. Lähdetään hakemaan täyttä pistepottia ja paluuta takaisin voittojen tielle, Mäkitalo summaa.

Jättien takalinjoilla vahvoja otteita viime aikoina esittänyt Joonatan Juuri on luottavainen pelin alla.

– Hyvillä mielin, vaikka on paljon poissaolijoita niin meillä on paljon hyviä paikkaajia. Eiköhän me pisteet raavita kotiin. Myös se että Ranta-Aho on kokoonpanossa herättää luottamusta, Juuri vinkkaa pilke silmäkulmassa.

jopo

(kuva: Carita Lohtander)

Sekä hyökkääjänä, että puolustajana tällä kaudella viihtynyt Joonatan Juuri pelaa siellä missä käsky käy. Hyvistä otteista huolimatta pistepussi ei ole karttunut aivan miehen toivomalla tavalla.

– Nöyränä joukkuepelaajana se paikka maistuu parhaiten mikä auttaa eniten joukkuetta. Omia tehoja tähän asti, kun katsoo niin ehkä parempi pysyy pakkina. Ruuti on ollut toistaiseksi märkää. Mutta oon aina ollut kevään miehiä, mies ynnää.