Tunnelmia ennen ulkoilmaottelua

kiekkotapahtuma

Huomenna tehdään historiaa  Lahtelaisessa kiekkoilussa. Ensimmäinen virallinen ulkoilmassa pelattava sarjaottelu, kun HC Giants kohtaa Valkeakosken Kiekko-Ahmat.

Historiallinen ottelu pelataan Lahden Radiomäellä. Portit aukeavat tapahtumaan klo: 12.00. Itse ottelu starttaa klo: 13.00.

Kotijoukkue on varmistanut jo hyvissä ajoin runkosarjan voiton ja voikin lähteä levollisin mielin kamppailuun. Panosta silti riittää ja joukkueen tekemisestä onkin edellisviikkojen aikana paistanut odotus tulevaa ulkoilmaottelua kohtaan. Päävalmentaja Kari Mäkitalo odottaa hienoa päivää Radiomäellä.

  • Hienot fiilikset näin ottelun alla. Pelipaikka ja ympäristö valmistuu ja odotellaan vain kuumeisesti huomista. Tänään vielä viimeistelyt Hollolassa ja sitten huomenna Radiomäelle. Toivotaan että väki löytää paikalle sankoin joukoin. Tulossa on loistava peli ja tapahtuma, mäkitalo summaa.

Yksi joukkueen laitureita jolta on lupa odottaa ulkojäillä, jossei aivan taikatemppuja niin vähintään tyylikkäitä harhautuksia on sanavalmis Kim Ranta-Aho. Mies on innoissaan ja miksei olisikin tulevasta ottelusta.

  • Todella hyvillä mielin pelaamaan, ei näitä hirveen montaa kertaa tälläsiä mahdollisuuksia tuu vastaan. Tosi siisti juttu koko Hollolalle ja Lahdelle, nää tälläset tapahtumat. Joukkueessa on hyvä fiilis ja jännittynyt. Pelit ovat menneet hyvin ja pikku hiljaa alkaa tosipelit lähenemään ja niitä ennen vielä tämä tapahtuma, mistä saadaan varmasti virtaa kevääseen ja toivottavasti peli kulkee, että saadaan myös kotihalliin jatkossa enemmän väkeä, rane hehkuttaa.

rane

(Laitahyökkääjä Kim Ranta-Aho) 

Ranta-aholla on selvät sävelet lauantain otteluun ja pientä kuittia myös keskuhyökkääjä Tomi Stylmanin suuntaan lentää.

  • Kai se pitää jotkut maalit lyödä naamalle lauantai päiväksi. Toivottavasti Stylman on löytänyt jo sopivan mailan sinne pelii, kuulemma kiertänyt kauppoja et mikä toimis parhaiten. Ite vedän puumailalla, mies naurahtaa.

Joukkueen nimekkäin pelaaja, lokakuun lopussa viimeksi jättipaita päällä luistimen piirtoja pelissä tehnyt Marko Jantunen tekee odotetun paluun. Mies uhkuu ja puhkuu intoa ennen Radiomäkeä.

  • Todella hyvillä fiiliksillä. Radiomäki tuttu paikka ja tuo paljon hyviä pelimuistoja. Joukkueessa on hyvin onnistuneen runkosarjan myötä ja seurassa vallitsevan positiivisen pöhinän myötä loistava fiilis. Toivotaan tämän pelin myötä yleisön löytävän meidän otteluihin tämän jälkeenkin, japi kertoo.

img_4656

(Juhliiko #10 muiden jättien kanssa Radiomäellä?) 

Suurimmat syyt Jantusen jatkamiseen edelleen pelikentän puolella ovat selkeät ja kunnianhimoiset. Mies haluaa hinata Jätit Suomi-sarja kartalle.

  • Päijät-Häme tarvitsee oman Suomi-sarja joukkueen ja se on yksi iso syy miksi pelaan vielä. Itse henkilökohtaisesti nautin tosi paljon pelaamisesta ja tietenkin eniten maalien ja pisteiden tekemisestä ja tietenkin hyvästä syöttöpelistä, japi virnistää.

 

PORTIT AUKI KLO: 12.00 – ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY