Tuplaa tuplan perään!

HC Giants valmistautuu hyvillä mielin viikonlopun peleihin, Jätit saivat viime viikonloppuna avausvoittonsa Rautaliigassa voitettuaan Järvenpäässä tiukan väännön jälkeen Haukat 3-5. Voitto oli todellinen päänahka Järvenpään ylpeydestä sillä voittivathan he viimekaudella Etelän lohkon runkosarjan näytöstyyliin.  Ottelun sankareina toimivat Tomi Stylman kahdella maalillaan ja maalivahti Eelis Turta 43 torjunnallaan.

Tulevana viikonloppunakaan ei joukkue pääse huilaamaan. Jätit jatkavat tuplaviikonlopulla, lauantaina joukkue vierailee itä Helsingissä tarkemmin Vuosaaren kiekkopyhätössä. Vastassa Viikingit, joka on aloittanut sarjan kahdella suoralla tappiolla ja yhdellä jatkoaika tappiolla. Viime viikonloppuna he kärsivät tappiot Haukoille 6-2 ja Nastolan kiekolle tiukasti 4-5

Nähdäänkö Kim Ranta-aho jo kokoonpanossa?

Nähdäänkö Kim Ranta-aho jo kokoonpanossa?

Heti seuraavana päivänä sunnuntaina 04.10. klo 17.00 Heinsuon jäähallissa pärähtää taas!
Vastaan tulee kolmella suoralla tappiolla aloittanut HCK Salamat Kirkkonummelta, jonka valmentajana toimii myös lahtelaisille tuttu Petro Koivunen. Viime viikonloppuna Kirkkonummelaiset taipuivat Kotkan Titaaneille lukemin 5-7 ja Kauniaisten oraville 6-1.

Tulevan viikonlopun tavoitteena tietysti kuuden pisteen viikonloppu, joka on täysin mahdollista, jopa toivottavaa. Mitään ei tässä sarjassa saada ilmaiseksi ja töitä on tehtävä voittojen eteen todella paljon, se nähtiin jo viikonloppuna kahdessa ottelussa.

Kyseltiin muutamilta pelaajilta kuulumisia ja mietteitä tulevasta viikonlopusta

Kapteenimme Miikka Sireni ”Taas kaksi uutta vastustajaa, täytyy muistaa ne hyvät jutut sunnuntaisesta Haukkojen pelistä ja lähteä toteuttamaan niitä. Täytyy pystyä pelaamaan fyysisesti ja karvaamaan aktiivisesti, jotta saadaan tila pois vastustajalta molemmissa päissä. Miikka myös muistuttaa ketjukavereitaan että antakaa ylivoimalla mulle sitä kiekkoa niin rupee tapahtumaa hyviä juttuja  😉

Viime viikonlopun sankari Eelis Turta ” Viime sunnuntain taisteluvoiton jälkeen koko joukkue lähtee varmasti nälkäisenä ja kovalla asenteella hakemaan täyttä kuutta pistettä viikonlopusta. Sarjan alku on osoittanut että helpolla pisteitä ei tänä vuonna tulla saamaan mistään, joten samanlaista uhrautumista puolustuspelaamisessa tarvitaan kuin Haukkoja vastaan Järvenpäässä nähtiin. Varsinkin sunnuntaina Heinsuolle saapuva Salamat hakee varmasti nälkäisesti avauspisteitään sarjassa, joten koko joukkueen on oltava hereillä koko kamppailun ajan.”

 

Seuraa heitä:

88  Tomi Stylman 4+1
Viime kaudella Peliitoissa mestistä vääntänyt, on näyttänyt että sarjatasoissa on eroa. Todellinen johtava pelaaja, näyttää esimerkillään jäällä kuinka pitää toimia. Iskenyt hyvän määrän maaleja kauden alkuun!

40  Jere Saarinen 1+4  5
Abu Dhabin kiekkopyhätössä on reenit maistunut, putki kulkee ja tulosta tulee. Ykkössentterin saappaisiin astui heti elokuussa ja onkin täyttänyt ne erittäin hyvin. Omasta mielestään ei vielä parhaassa terässä, mitähän se tulee olemaan keväällä kun mies pääsee parempaan kuntoon?

20  Aku Nevalainen 0+5
Tämä kaveri kun on kentällä voi sattua mitä vaan ja kehen vaan. On tehokas mutta osaa myös fyysisen pelin. Yleensä joku vastustaja jättää pelin kesken Akun taklauksen jälkeen. Sunnuntaina jos tutkapari Ranta-aho vaivautuu kokoonpanoon, niin voidaan nähdä kauniita maaleja kaksikolta Nevalainen- Ranta-aho

 

Tule kannustamaan HC Giants voittoon 04.10. 2015 klo 17.00 Heinsuon jäähalliin.