Hollolan kasvatit Jättien paitaan!

HC Giants on solminut loppukauden sopimukset kahden hyökkäyspään pelaajan kanssa. Molemmat ovat Hollolan omia poikia ja tekevät paluun kotiin. Kaverukset ovat viettäneet viimeisen vuoden ajan pallon toisella puolella Australiassa ja palasivat vuoden vaihteessa takaisin Suomen maalle.

Virallisesti kaverit siirtyvät paikallisvastustaja Panthers Hockeysta jossa Aku on pelannut viimeiset kolme kautta ja Ranta-aho viime kaudella 10 ottelua. Lisäksi viime vuonna pojat pukivat pelivermeet myös Australian reissulla päällensä pelaten siellä kahta eri liigaa, siellä molemmat pelasivat vajaat 20 peliä ennen kuin rahtilaiva kuljetti varusteet takaisin suomeen.

Ensi esiintymisen pojat tekevät heti huomenna kun Hc Giants kohtaa kotiottelussaan Pirkkalan Pingviinit2

Ranta-Aho & Nevalainen edustavat jatkossa Hollolan Jättejä

Ranta-Aho & Nevalainen edustavat jatkossa Hollolan Jättejä

 

 

Aku Nevalainen (S. 1991) 

Aloittanut kiekon Hollolan Jäähallista, joten Aku tekee saman kuin moni muukin tässä joukkueessa: ”Paluun kotiin”

Juniorivuodet kuitenkin suurimmaksi osaksi on vierähtänyt ”isolla kirkolla” Lahdessa. Kiekkoreippaan juniorimyllyn hän aloitti C-junnuista. Junioriura päättyi lopulta Pelicansin A junioreihin, jossa Aku pelasi vuosina 2009–2011. Viimeiset kolme kautta hän on pelannut 3-Divisioonaa lahden Panthers hockeyssa sekä viime kaudella Australiassa.

Romuluinen hyökkääjä joka ei pelkää ketään tai mitään. Hallitsee kiekollisen pelaamisen ohella myös hurjat taklaukset, pääsee peleissä vastustajan ihon alle omalla tekemisellään. On huikea vahvistus tähän joukkueeseen, koskaan meillä ei ole liikaa kovaa taklaavia huippuhyökkääjiä.

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=40442

Kim Ranta-Aho (s.1992)

Kimillä kiekkoura on alkanut pikkunaskalina Heinsuon ulkojäiltä, Hollolan jäähalliin ja sieltä edelleen Lahden Kiekkoreippaaseen. Lopulta ”Ranttis” pelasi myös Pelicansin A junnuissa vuosina 2010-2013.

Viime kaudella Kim ehti pelata Lahden Panthers Hockeyssa 10 peliä ennen kuin lentokone lennätti Australiaan. Siellä hän pelasi 16 peliä kahta eri liigaa.

Taitoniekka ja maalintekijä yläkerran herran armosta. Luistin kulkee ja kädet käy, tämä oikealta laukova viisas sentteri on perusvarma viimeistelijä. Luvassa vielä tällä kaudella on huikeita pistemääriä ja hienoja kikkoja, joista yleisö tulee varmasti pitämään! Pieni viekas virne kasvoilla koko ajan, nauttii pelaamisestaan, eikä ota siitä liian isoa stressiä.

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=40448