Jatkosopimuksia ja uusia sopimuksia

HC Giantsin valmistautuminen uuteen sarjakauteen jatkuu hyvällä mallilla. Joukkue pääsi vasta tällä viikolla jääharjoittelun makuun johtuen Hollolan jäähallin remontista. Jäällä on viilettänyt viimekauden pelimiehiä ja on siellä näkynyt muutama uusikin kasvo.

Kim Ranta-aho jatkaa Giants paidassa

Kim Ranta-aho jatkaa Giants paidassa

Jatkosopimuksen viikolla on allekirjoittanut puolustajat Patrik ”Lasse” Ruponen, Vili Väinölä ja Samuel Fagerlund. Hyökkääjistä jatkosopimukseen pääsivät Lassi Koskinen, Toni Borgman, Panu Syrjälahti, Kim Ranta-ahoAku Nevalainen ja Kalle Virtanen

Tulevalla kaudella ensimmäistä kertaa Giants paidan päälleen pukevat Heinolan hyökkäys kaksikko Tomi Stylman ja Marko Kiiskinen. Lahdesta siirtyvä hyökkääjä Jere Uuttu on allekirjoittanut myös sopimuksen kaudesta 15-16.
Maalinsuulle Giants saa myös uutta verta. Lahdesta kotoisin oleva ja viimekaudella Panthers Hockeyta edustanut Eelis Turta on solminut vuoden mittaisen sopimuksen. Toinen uusi kasvo maalinsuulle on Mäntsälän omapoika Mikko Hyvärinen. Mikko on viime kaudella pelannut Pirkkalan Pingviineissä.

Näin ollen HC Giantsilla on sopimukset kolmen (3) maalivahdin, seitsemän (7) puolustajan ja neljäntoista (14) hyökkääjän kanssa. Lisäksi joukkueen vahvuudessa Try-out sopimuksella mukana ovat hyökkääjät Miro Tuominen ja Roni Ahola.