Jatkuuko pisteputki?

Lauantaina pelataan taas hokia Hollolassa!

Lauantaina klo 15:00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu Nastolan Kiekon akatemia joukkue. Ottelun lähtökohdat ovat selvät; Kolme peliä murskajaisia viettänyt Hollolan HC Giants on epäilemättä ennakkosuosikki ja jos veikkaus laittaisi kertoimet tähän otteluun niin Giantsilla se lähentelisi nollaa.

Nastolan Kiekon eli Naskin kakkosporukan kausi ei ole ollut ruusuilla tanssimista. Sillä neljästä ensimmäisestä ottelusta pistepussi on kertynyt vain yhdellä pisteellä ja maalierokin on jo pakkasen puolella 10 asteen verran. Kun taas Giants johtaa sarjaa 6pisteellä ja maalierokin on huikeat +27.

kuva

Seuraa heitä!

HC Giants

#18 Herman Pyrhönen (18)

Tämä nuori ja taitava puolustaja odottaa vielä läpimurtoaan. On jo väläytellyt kauden ensimmäisissä peleissä että omaa huikeat kädet ja hyvän pelisilmän. Pisteitäkin on kertynyt mukavan tuntuiset 4pistettä (1+3) neljään peliin.

#9 Toni Hovinen (22)  – #10 Markus Heinonen (23) parivaljakko

Tämä ”nuoripari” löytää toisensa kentällä vaikka silmät kiinni. Alkukausi on ollut vielä hieman ”laimean” näköistä. Kuitenkin viime pelissä oli jo havaittavissa  nuoren parin lempeä!

Kaksikolta voidaan odottaa suuriakin pistetehtailuja! Tähän mennessä Hovinen on naputellut 4ottelussa 5pistettä (4+1) ja Heinonen 8pistetttä (3+5).

 

Naski akatemia

#51 Jani Koponen

Naskin pistepörssi kärki 5pisteellä (1+4). Pelasi viime kauden Naskin edustuksen mukana rautaliigaa. Omaa erittäin vikkelät jalat jos sille päälle sattuu, lisäksi ei kaihda fyysistä peliä. Tulee aiheittamaan tukalia tilanteita Giantsin puolustuspäässä.

#88 Jesse Nieminen

Myös viime kauden rautaliiga pelaajia. Nopeiden jalkojen lisäksi omaa erittäin hyvän rannelaukauksen.