Konkarin saappaat vapaana

Kuka täyttää konkarin saappaat?

Ai miksi? No viikonloppuna jättilauma sai jobin postia. Lauantain ottelua Tikkakoskella oli pelattu hieman yli puolet kun puolustuksen tukipilari ja hymypoika JP Peltonen otti kevyen taklauksen vastaa, joka jäi hänellä tämän kauden viimeiseksi taklaukseksi. Taklaus ei juuri näyttänyt miltään, mutta se ei paljoa vaadi kun käsi jää väärään asentoon ja olkapää napsahtaa risaksi.

Tämä leveä hymy ei enää kentällä keväällä viilletä

Tämä leveä hymy ei enää kentällä keväällä viilletä

Näillä näkymin Peltonen joutuu puukon alle ja näin ollen hänen kausi on pelattu jo tässä vaiheessa. Tämä on joukkueelle erittäin suuri menetys, sillä Peltonen on kuulunut joukkueen kapteenistoon sekä tärkeimpiin puolustuspään pelaajiin. Onhan JP myös osunut maalitolppien väliinkin, toki se on tapahtunut suurimmaksi osaksi silmät kiinni ja suu auki, joten sen pystyy varmaan joku muukin tekemään.

Toivotaan, että JP saa käden kuntoon ennen tulevaa kesäharjoittelu kautta, sillä kovilla puheilla on herra uskotellut muille olevansa lähes Nadalin tasoinen tennispelaaja.

IMG_1385

Mutta ei hätää fanit, kyllä JP jatkaa vielä ensi kaudella! Eihän olla lähelläkään Teemu Selänteen ikää joten vuosia on vielä jäljellä!

Tsemppiä kevääseen JP!