Mättö-viikonloppu

Julkaistu 19.11.2014

Siinä tulevan viikonlopun ohjelma Jättiläislaumalle.IMG_4712

Tuleva viikonloppu on erittäin tärkeä Hollolalaisille, sillä menneenä viikonloppuna Jättiläiset taipuivat kotiluolassaan PK-83:lle tuloksella 6-4. Tämä tarkoittaa sitä, että Jätit ovat vielä pisteittä jatkosarjassa.

Viime viikonloppu oli kuitenkin loistava opetus nuorelle joukkueelle. Jättien täytyy ottaa mukaansa se peli-ilme, joka oli toisessa erässä viime viikonloppuna. Katsomoon asti näkyi, kuinka joukkue taisteli pisteitten eteen. Karvaus oli kovaa ja tehokasta, taklaukset vedettiin loppuun asti, uskallettiin pitää kiekkoa ja näiden avulla saatiin myös maalipaikkoja.

Viimeistely maalipaikoista oli kuitenkin hyvin tuskaista. Parkanon joukkue oli toisen erän täysin ottava osapuoli, mutta Jättien laukaukset osuivat joka kerta ”plekseihin tai logoon”. Loistavalla maalivahtipelillä ja Jättien huonolla maalinteolla, PK-83 selvisi kuitenkin vain yhdellä takaiskulla.

Hc Giantsin pistepörssin TOP 3 jatkosarjassa:

Iiro Sopanen 1 ottelu, 1+1
Jan-Erik Kammonen 1 ottelu, 0+2
Toni Hovinen, Toni Borgman, Aarno Lindqvist 1 ottelu, 1+0


Tulevat vastustajat

HAUSI

Lauantaina Jätit matkaavat Hämeenlinnaan HauSin vieraaksi. Tällä kaudella Jätit eivät ole jättäneet mitään kerrottavaa jälkipolville Hausi-peleistä. Kaksi ottelua ja kaksi tappiota ovat tämän kauden saldona HauSi-otteluista, joten lähtökohdat viikonlopun otteluun eivät ole kovin mairittelevat. Jättien kauden ja historian ensimmäinen sarjapeli oli juuri Hämeenlinnassa HauSia vastaan. Ottelu päättyi vierasjoukkueen todelliseen mahalaskuun ja kotijoukkue sai pitää pisteet lukemin 8-4. HauSi vieraili myös Hollolassa ja edellisen kohtaamisen kaavaa kunnioittaen, vierasjoukkue lähti kotimatkalle täpötäysi pistepussi kainalossa. Ottelu päättyi todella surullisesti 3-9. Aiemmissa kohtaamisissa on ollut epä-giantsmaista jääkiekkoa. Pelirohkeus ja joukkuepeli ovat rakoilleet jokaisessa ottelussa todella paljon.

Tulevana Lauantaina onkin siis pakko ryhdistäytyä ja taistella tosissaan. Molemmat joukkueet menettivät pisteensä sarjan avausottelussa, joten kummallakin on varmasti halua avata pistetili. Sunnuntai-iltana HauSi kävi vierailemassa Nokialla, mutta kotijoukkue HC Nokia voitti ottelun lukemin 6-5.

HauSin pelaajistosta täytyy ehdottomasti mainita joukkueen uudet vahvistukset, joiden ansiosta joukkue onkin yksi sarjan ennakkosuosikeista.

Tony Virta, 42, Minnesota Wildin neljännen kierroksen varaus, 8 ottelua NHL:ssä (tehot 2+3) sekä karvan alle 700 ottelua Liiga-kokemusta. Maajoukkue-kokemustakin löytyy noin 40 ottelun verran.  (Tilastot Eliteprospects)

Olli Kalliosaari, 26, Kalliosaari häviää tilastoissa hieman Virran meriiteille, mutta omaa kuitenkin kovanluokan pelimiehen maineen. Vyöllä kokemusta hieman alle 100 ottelua Mestistä. Mistään ”menetetystä lupauksesta” ei ole kyse, koska vielä viime kaudellakin Kalliosaari paukutti Suomi-Sarjassa 19 ottelussa, 23 pistettä. Mies on todella vaarallinen aina kun on kentällä. (Tilastot Eliteprospects)


HC Nokia

Alustavasti joukkueesta ei ole juuri tietoa. Joukkue sijoittui Hämeen alkulohko3, sijalle neljä. Pisteitä joukkue kerrytti viisi ja otteluita alkusarjassa kertyi kahdeksan. Näistä otteluista kaksi voittoa, yksi tasapeli ja viisi tappiota. Joukkueen maaliero oli pakkasella 25 osumalla. Näiden tilastojen perusteella toimitus hieman ihmettelee, mitä Nokialla on tapahtunut sunnuntaina. Onko kuitenkin niin, että HauSi on yksilöitä vilisevä joukkue, kun taas Nokia on Joukkue isolla J:llä?

IMG_4475Vaikka Nokialaiset eivät voi tilastoilla retostella, on kuitenkin varmaa, että sunnuntaina Heinsuolla on todella kiihkeä taisto kahdesta pisteestä! Sen kertoi jo Nokian sunnuntainen taistelu, joka oli parempi kuin hyvä alku jatkosarjaan. Joukkueen kolmen kärki sisäisessä pistepörssissä on seuraavanlainen (Alkusarja sekä jatkosarja):
Antti Marjamäki ottelut 8, pisteet 13 (8+5).
Mikko Leppänen ottelut 6, pisteet 12 (7+5).
Riku Rantanen ottelut 7, pisteet 11 (3+8).


Viime viikolla saimme paljon palautetta kotiottelusta. Vaikka peliesitykset eivät menneet käsikirjoituksen mukaan, niin muu tapahtuma meni. Giants-kahvio ja fanituotekauppa ovat myös sunnuntain pelissä!

Paljon tuli myös kyselyitä: ”Mikä juttu toi arvonta oli?”
Arvontaan osallistuvat kaikki käsiohjelman hankkineet ja palkintona on risteilylahjakortti!
Kannattajia ajatellen, haluamme jatkossa tarjota ”KANNATUSPAKETIN”.
Kannatuspaketti maksaa 5€ ja se sisältää: Kahvin, pullan ja käsiohjelman.
Hankkimalla kannatuskortin, saat tämän paketin jokaisessa kotiottelussa!

NÄHDÄÄN HALLILLA!

  • LAUANTAIN OTTELU HÄMEENLINNASSA KLO 18:00
  • SUNNUNTAINA KOTIOTTELU HEINSUOLLA KLO 13:00
    KOTIOTTELUN VOIT MYÖS KUUNNELLA LIVENÄ!
    WWW.LIMURADIO.FI