Revanssi henkeä lepakko pelissä

Ensimmäinen kierros 3-Divisioonan karsintasarjasta on käyty ja nyt aloitetaan toinen kierros! Toisen kierroksen ensimmäinen vastus Hollolan Giantsille on sama kuin sarja-avaus vastustaja oli. Hämeenlinnan Hausi tulee vierailulle Hollolan hornankattilaan lauantai iltana. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti vasta klo 20:00 eli luvassa on iltamyöhän ottelu!

Vaikka aina sanotaan että vanhat pelit pitää mahdollisimman pian unohtaa niin nyt otetaan pieni katsaus Giantsin historian ensimmäiseen sarja-otteluun joka alkoi ja päättyi nololla tavalla.

HISTORIAN ENSIMMÄINEN

13.09.2014 oli päivä jolloin 3-divisioonan sarja starttaa käyntiin. Hollolalaiset olivat matkanneet omilla autoilla hämeenlinnaan kamppailemaan pisteistä. Ottelu lähti kuitenkin vieraiden osalta pelottavan huonosti käyntiin, 4minuuttia oli pelattu ja tilanne oli 0-3 kotijoukkueelle. Ensimmäinen erä päättyi 4-1 Hausille ja koko peli lopulta 8-4. Ottelu oli kokonaisuudessaan tämän syksyn huonoin peli jättiläislaumalta, tämän jälkeen otteet ovatkin parantuneet ja tulos onkin ollut erittäin rumaa! Syitä tähän ensimmäisen ottelun mahalaskuun on turha enää hakea, ne asiat on jo joukkueen sisällä käyty läpi ja ilmeisesti siitä ollaan päästy yli.

TILASTO TIEDETTÄ

Sarjataulukon tilanne on mielenkiintoinen, jättiläiset johtaa sarjaa 8pisteellä ja maaliero näyttää +44. Hausi majailee sijalla kolme, maaliero +6. Joukkue on hävinnyt kaksi ottelua,tappiot ovat tulleet paikalliskamppailussa HPK icedogsille sekä Tinatuopeille Heinolassa.

Hausin pistepörssiä 11 (4+7) pisteellä johtaa Ville-Petteri Lirkki. Jättiläisten pistepörssin ja koko sarjan pistepörssin johtaja on 21 (7+14) pisteellä Iiro Sopanen.

Avataan hieman maalivahtien tilannetta, Giantsin ykköskassarin Anssi Mäki-Rekolan torjuntaprosentti on 91,18 ja päästettyjen maaleja on 18. Hausin ykkosveskarina toimii Johan Kirjavainen jonka torjuntaprosentti on 88,39. Päästettyjä maaleja hänellä on 26. Molemmat maalivahdit ovat pelanneet joukkueensa kaikki viisi (5) ottelua.

LEPAKKO PÄIVÄ

Tulevan viikonlopun ottelu on erittäin haastava jälleen kerran jättiläislaumalle, vastustaja on varmasti taas erittäin kova niinkuin hämeenlinnassa huomattiin. Lisäksi jättiläislaumassa on pois jääntejä on jonkin verran. Varmana voidaan sanoa että kakkoskentän johtohahmoihin lukeutuva Markus Heinonen on poissa kokoonpanosta pelikieltonsa takia. Lisäksi huhujen mukaan muutama muukin kärkikenttien pois jäänti on tulossa. Nyt voidaan jo kertoa että ykkössentteri Jan-Erik Kammonen huilaa koko viikon ja lepuuttaen alaraaja vammaansa. Ensi viikolla Jape on näillä näkymin taas remmissa täydellä teholla. Muita pois jääntejä ei tässä nyt paljasteta, se selvitköön sitten lauantaina kun kokoonpano julkaistaan.

Tuleva lauantain ottelu on siis niiden jätkien näytön paikka jotka ovat nämä aikaisemmat pelit joutuneet pelaamaan hieman vähemmän sekä alemmissa kentissä. Tulevana viikonloppuna nähdään varmasti kovasti luisteleva sekä taisteleva kotijoukkue oli kokoonpanossa sitten limuradion Jaakko tai huoltopäällikkö Nipuli!

kuva1