Uusi aikakausi

Julkaistu 13.11.2014

Tulevana viikonloppuna taistelu jatkuu, kun III-divisioonan jatkosarja starttaa tosissaan käyntiin. Tätä hetkeä on jättiläislaumassa odotettu jo pitkän aikaa. Sen on saanut myös huomata karmaisevalla tavalla kotiyleisö. Jättien pelin taso laski, mitä pidemmäksi alkusarja eteni. Nyt onkin oikea aika ryhdistäytyä ja aloittaa taistelemaan tosissaan! Pisteet tulevat Hollolaan vain hikeä vuodattamalla!

Nyt alkavat ne ”oikeat pelit”, joissa ei ole varaa hävitä. Kahdeksan joukkueen lohkosta, vain kaksi parasta voivat edes haaveilla paikasta Rautaliigaan. Onnistunut jatkosarja ei kuitenkaan takaa mitään. Sillä vain kaksi joukkuetta pääsee karsimaan paikasta Rautaliigaan. Mutta se siitä.

Otteluita marraskuun 15 päivän ja maaliskuun alun välillä on joukkueilla yhteensä 14. Montaa ”tilastotappiota” ei siis sallita tulevassa sarjassa, jos haluaa olla maaliskuun alussa kahden parhaan joukkueen joukossa.IMG_4470

TULEVA VIIKONLOPPU

Tuleva sarja alkaakin kotiottelulla. Kiekkoa pelataan Heinsuon jäähallissa lauantaina klo 17:00. Vastaan asettuu vielä toistaiseksi tuntematon Parkanon Kiekko, lyhenteenä PK-83. Joukkue oli Hämeen alkulohko3 sijalla kaksi. Maaliero joukkueella oli tasan 0, sillä he tekivät ja päästivät 50 maalia.

Toimitus on kaivanut hieman tilastotietoja joukkueesta. Alkulohkossa joukkueen sisäinen pistepörssi näytti seuraavanlaiselta

Nimi Ottelut Maalit Syötöt Pisteet
Luukkonen Jaakko 8 12 9 21
Kuivala Mikko 8 7 7 14
Luusalo Antti 8 3 8 11

 

Maalivahtien tilastot

Nimi Ottelut Päästetyt maalit Torjunnat Torjunta %
Vuorela Juhani 1 4 47 92,16
Perälä Juhani 6 34 189 84,75
Lehtiniemi Joonas 1 12 37 75,51

KOTIJOUKKUE HC GIANTS

Joukkue pelasi todella hyvin alkusarjassa 4-5 peliä, jonka jälkeen motivaatio ja halu katosi kuin tuhka tuuleen. Osittain sen takia kun peleillä ”ei ollut enää väliä”. Lisäksi joukkue on kärsinyt kärkihyökkääjien loukkaantumisista, mutta se ei toki saa eikä pidä olla syy mihinkään. Tekosyitä ei ole viimeaikaisiin esityksiin.

Nyt kuitenkin alkusarja on lusittu loppuun ja uusi sarja alkaa, eikä löysäilyyn ole enää varaa. Joukkueessa on ollut viimeaikoina pelaaja liikehdintää. Muutama kaveri on lähtenyt muualle hakemaan peliaikaa pieneksi jääneen roolin vuoksi. Silti tämän hetkinen kokoonpano on iskukykyinen. Vuodenvaihteen jälkeen jätit vahvistuvat muutamalla pelaajalla, kun pojat palaavat maailmalta kotiin.

Tulevaan otteluun joukkue saa erittäin iskukykyisen kokoonpanon. Varmoja poissaoloja on vain muutama. Aikaisemmin tiedotettu hyökkääjä Markus Heinonen on varmasti poissa. Lisäksi alkusarjan puoliksi pelannut hyökkääjä Joonas Haapakoski ei vielä tulevana viikonloppuna pue pelikamoja päällensä. Joonas on kuitenkin harjoitellut jo joukkueen mukana ja paluu kokoonpanoon on lähellä.

Muistutuksena vielä tähän loppuun laitetaan jättien alkusarjan tilastoja.

Pistepörssi kolmen kärki

Nimi Ottelut Maalit  Syötöt Pisteet
Kammonen Jan- Erik 8 13 20 33
Sopanen Iiro 8 12 18 30
Sireni Miikka 10 10 13 23

Maalivahdit

Nimi Ottelut Päästetyt maalit Torjunnat Torjunta %
Mäki-Rekola Anssi 7 24 255 91,40
Heino Tino 1 9 44 83,02
Kousa Timo 2 21 75 78,13

 

Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon! Hallilla myös fanituotekoju ja kahvia!
Uusi aikakausi alkaa NYT! 

Ottelu alkaa klo 17.00 @Heinsuon jäähalli

Ilmainen sisäänpääsy!