Vieraita tampereelta

Tänään lauantaina 24.9. Heinsuolle saapuu vieraita Tampereen suunnalta, kun Hiki-Hockey (HI-HO) saapuu vieraaksi. Jättien kausi starttasi hieman yskien lauantaina vieraissa Kisa-Eaglesia vastaan. Pisteet jäivät lopulta Kangasalaan lukemin 5-1.

Sunnuntaina joukkue väänsi lopulta tasaisesta ottelusta KOOVEE:ta vastaan täydet kolme pistettä kotona. Ottelun ratkaisumaali nähtiin vain 14 sekuntia ennen summerin soimista. Lopputulos 5-4.

hiho

– Hyvä että saatiin pistetili auki vaikka peli oli vielä hakemista ja virheitä tuli ihan liian paljon. Pelistä löytyi paljon hyviäkin juttuja mikä on tärkeetä ottaa jatkossa mukaan. Tulevaan viikonloppuun lähdetään luottavaisin mielin. Parannetaan puolustuspelaamista ja vähennetään virheitä, Stylman niputtaa.

Jätit ovat pystyneet kahdessa aiemmassa ottelussa luomaan riittävän määrän maalipaikkoja – mutta viimeistelyssä on ollut vielä parantamisen varaa. Kahden ensimmäisen ottelun tehokkain Jätti on ollut keskushyökkääjä Tomi Stylman.

– Eihän sillä väliä kuka maalit tekee, nyt ne osui mun kohdalle. Mutta onhan se aina kiva onnistua. Ranta-aho on muistutellut riittävästi viime kauden tuhlatuista paikoista ni jospa se ois tuonu lisää terävyyttä maalipaikoissa, mies virnistää.

Ottelu alkaa klo 18:30 Nähdään hallilla !