Viimeinen rypistys runkosarjassa

Uusi viikko alkaa lähenemään taas loppuaan ja Radiomäen jääpölly alkaa laskeutumaan pikku hiljaa takaisin maan tasalle. Iso kiitos vielä kerran kaikille mukana olleille ihmisille. Pientä jobinpostia Kiekkokarnevaali Radiomäellä toi, kun puolustaja Anssi Mertaranta loukkaantui ja on sivussa alavartovamman vuoksi loppukauden. Lisäksi siirtorajan kynnyksellä hyökkääjä Joonas Haapakoski siirtyi Nastolaan (NasKi) Nyt kuitenkin on aika kääntää jo katseet viikonlopun otteluihin.

jengi2

(Kuvasatoa Radiomäen kiekkokarnevaalista)

Viikonloppuna Jäteillä on edessä kauden viimeiset runkosarjan ottelut. Toinen niistä pelataan huomenna kotona Heinsuolla. Vastaan luistelee sarjajumbo HiHo, jolla pudotuspelipaikka on karannut jo ulottumattomiin. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tällä kaudella. Molemmilla kerroilla Jätit ovat poistuneet kaukalosta voittajana. Kotijoukkue lähteekin selkeänä ennakkosuosikkina kamppailuun, vaikka runkosarjan voitto on varmistettu jo aikapäiviä sitten. Päävalmentaja Kari Mäkitalo näkee selkeän tavoitteen joukkueen otteluihin viikonloppuna, vaikka voitosta pelataankin.

  • Viikonloppuna kaksi viimeistä runkosarjan ottelua ennen pudotuspelejä. Molemmista otteluista lähdetään hakemaan voittoja ja ottelut palvelevat hyvin tulevaa ja voidaan kokeilla erilaisia asioita, jotka muuten jäisivät kokeilematta, päävalmentaja päättää.

Sunnuntaina otetaan bussi alle ja suunnataan Hämeenkyröön Hokkareiden vieraaksi. Runkosarjan viimeisessä ottelussa saattaa etukäteen olla hieman pelailun makua, sillä joukkue koki kirvelevän tappion Kisa-Eaglesilla mikä tarkoitti sitä että Hokkareita ei tänä vuonna pudotuspeleissä nähdä.

Viime lauantain kiekkokarnevaalissa laajaa suitsutusta ”veljiltä” Tamminen & Nurminen saanut puolustaja Saku Laitinen vakuutti kiekkomiehet omalla pelaamisellaan. Nyt mies odottaa vesi kielellä jo tulevia pudotuspelejä.

saku

(Juhliiko #11 Saku Laitinen muiden Jättien kanssa viikonloppuna?)

  • Hyvillä mielinhän tässä lähetään. Pelit ja pelaajat paranee yleensä kevättä kohti. Ainut pieni huolenaihe on loukkaantumiset. Mutta nää rupee olemaan jo kenraaleja pudotuspelejä varten, niin alkaa olemaan viimeisiä mahiksia hioa peliä kuntoon tosipelejä varten, mies päättää.

Liput 5euroa / 2euroa – NÄHDÄÄN HALLILLA