Vuoden viimeinen vieraissa

Jätit palasivat voittojen tielle viime viikonloppuna kaadettuaan Uplakersin jatkoajalla. Nyt vuorossa on vuoden viimeinen vieraspeli. Jätit saavat tärkeän paluumuuttajan lainalta Heinolasta, kun Perttu Hynönen palaa pelaavaan kokoonpanoon. Päävalmentaja Kari Mäkitalo painottaa nöyryyttä joukkueen otteisiin vuoden viimeisessä vieraspelissä.

  • Etukäteen ajateltuna tulossa tasainen kapina, kaksi edellistä peliä on kääntynyt meille parin maalin voitoiksi. Nöyränä täytyy lähteä ja ennen kaikkea puolustusalueen peli on pidettävä yksinkertaisena. Tämän vuoden viimeinen vieraspeli ja mikä sen mukavampaa, kuin tulla pisteet matkassa kotiin, Mäkitalo summaa. 

Niin kuin edellä mainittiin molemmat ottelut ovat olleet todella tiukkoja ja kääntyneet vasta viimeisessä erässä Jättien hyväksi. KPK on parantanut otteitaan jatkuvasti ja se majaileekin tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena. Jättien laitahyökkääjä Jere Uuttu odottaa innolla KPK:n kohtaamista.

Jere Uuttu lähtee iloisella hyökkäyspelillä huomiseen KPK otteluun

Jere Uuttu lähtee iloisella hyökkäyspelillä huomiseen KPK otteluun

  • Luvassa on varmasti tiukka matsi. Tilastojen perusteella kaverin ykköskenttä on erittäin vaarallinen. Tiukalla puolustuksella ja iloisella hyökkäyspelillä harjataan homma himaan. Mukava myös saada sarjan ainoa mestis tason pelaaja (Perttu Hynönen) takaisin meidän hieman ohueen puolustuskalustoon, Uuttu pohtii. 

 

 

Huomenna luvassa on varmasti melkoinen hulina Mäntän illassa. Edellistä ottelua paikan päällä oli todistamassa vajaa 300 katsojaa – nyt odotettavissa on täpötäysi areena, kun Mäntässä on lyöty joulukarkelot hallille.

  • Innolla odotetaan huomista. Vihollinen on huhujen mukaan järjestämässä kunnon joulukarnevaalin huomiseksi, joten äärimmäisen mukava mennä hiljentämään Mäntän hornankattila, mies vinkkaa.